Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šokující přiznání Elišky Bučkové: Po letech otevřeně promluvila o anorexii!

14. května 2017 | 18:21

Krásná Eliška Bučková v soutěži krásy zvítězila v pouhých 18 letech. To ještě netušila, jak jí svět showbyznysu semele a změní její život. A stačila na to jedna nevhodná poznámka na její vzhled…

Modelka Eliška Bučková (27) pochází ze Strážnice u Hodonína, a jak je známo, na Jižní Moravě bývají holky, jak se říká krev a mlíko. S tímto odešla soutěžit do Prahy do celorepublikové soutěže o nejkrásnější dívku. A světě div se, tehdy zdravě vypadající Eliška soutěž vyhrála!

Krásná brunetka se stala ze dne na den známou, a také najednou byla pod drobnohledem médií, na což nebyla zvyklá. Asi půl roku poté, co se stala Českou Miss 2008, ji jeden článek dostal; tehdy pořádně zamával s její psychikou. Dočetla se v něm totiž, že je tlustá a kvůli tomu nedostává pracovní nabídky. Ani kolegyně nebyly zrovna milé, utahovaly si z její oplácanosti. Jednoho dne se mladičká Miss rozhodla, že zhubne, a to hned.

„Začala jsem hubnout v prosinci 2012 a za měsíc a půl jsem měla dole dvanáct kilo. Měla jsem příjem tři sta kalorií na den, což má cola,“ přiznala Eliška Bučková v televizním dokumentu 13. komnata. Při své výšce 180 cm vážila pouhých 49 kilo! Ze zdravé velikosti 38 zhubla na tu nejmenší možnou, tedy 32.

Modelka si dlouho problém neuvědomovala, reakce lidí nevnímala. Tak to bylo i v rámci jejího vztahu s rockerem Václavem Noidem Bártou. K změně jí pomohla až její současná láska, rybář Jakub Vágner, se kterým se přestala řešit, a dokonce došla tak daleko, že veřejně přiznává, že nejen ráda jí, ale i vaří.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...