Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Všimli jste si toho? Petra z Ostrova nemá jen plastiku prsou! Velký komplex ji dohnal pod kudlu víckrát

14. května 2017 | 12:28

Petra Palusková, jedna z účastnic reality show Robinsonův ostrov, která od prvního momentu patřila k nezapomenutelným postavám, má silikonová prsa. To není žádné tajemství. Ale co dalšího je na ní umělé?

Na Robinsonově ostrově se Petra Palusková držela dlouho a bojovala do posledního dechu. Dokázala tak, že když si něco umane, je schopná si sáhnout na dno a udělat pro cíl všechno. Od první chvíle snad každého muže zaujala Petřina silikonová ňadra.

Ale nejsou to jen prsa, která jsou na Petře plastická. „Mám i plastiku nosu. Už od třinácti let jsem dělala modeling a na všech fotkách ten nos nebyl můj, protože mi ho vždy upravili ve Photoshopu. A já jsem z toho byla smutná. Říkala jsem si, že prodává to, co se bude všem líbit. A chtěla jsem, aby se všem líbil i můj nos. Měla jsem z toho opravdu velký komplex. A dlouho jsem si na to nemohla našetřit, protože jsem i přispívala rodičům na domácnost. Takže se mi to podařilo až po delší době, protože to fakt není levná záležitost. Ale pak jsem byla ráda, protože to k té práci hodně pomáhá,“ prozradila pro Prásk! Petra Palusková s tím, že jakoukoli bolest však snáší špatně.

Autor: red
Video se připravuje ...