Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drsný vzkaz: Otec milence Lucie Bílé varuje zpěvačku! Proč by se měla Filipiho bát?

14. května 2017 | 11:10

Otec milence zpěvačky Lucie Bílé, Radka Filipiho, který žije jako bezdomovec, se rozhodl promluvit. A z jeho výpovědi mrazí...

Dlouho se spekulovalo o tom, proč si Radek změnil příjmení z Fejerčák na Filipi (33). To totiž dost často nevěstí nic dobrého. Radek však vše uvedl na pravou míru a vysvětlil, že za tím stál alkoholismus a násilnické sklony jeho otce (53). Nechtěl s ním už mít nic společného.

„Ta podpora ze strany Lucky je úžasná. To se potom všechno snáší podstatně líp! Je to minulost a já se k tomu nechci nějak moc vracet,“ řekl nedávno Radek exkluzivně pro Prásk! Otec Filipiho žije už deset let na ulici a o svém synovi nemluví zrovna v dobrém.

Když se otce Radka Filipiho redaktoři z Blesku zeptali na to, jestli je rád, že jeho syn chodí se zpěvačkou Lucií Bílou, odpověděl takto: „Nejsem rád. Myslím, že jde po prachách. Lucce bych chtěl vzkázat, ať si dává bacha! Ráďu znám do jeho čtrnácti a půl let. Radek není férový, je vych*aný,“ řekl Filipiho otec, který je zároveň fanouškem Lucie Bílé. Je tedy jasné, že vztahy jsou u nich v rodině stále hodně napjaté a zdá se, že se to asi jen tak nezmění.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...