Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Anna Slováčková prozradila, na jaký luxus ji přítel sbalil! Nebudete se divit, že podlehla…

10. května 2017 | 17:52

Zpěvačka Anna Slováčková prozradila, jak se zamilovala do svého nynějšího fešného přítele Filipa. To se asi nebudete divit, že nakonec podlehla.

Anička Slováčková (21), benjamínek druhé řady oblíbené show televize Nova Tvoje tvář má známý hlas, prozradila, jak jí sbalil její nynější přítel, sympaťák Filip, po jehož boku zpěvačka září štěstím.

„S přítelem jsme se seznámili v jedné pražské pizzerii. Byla jsem tam s kamarádkami. Jeden obsluhující, ze kterého se pak vyklubal spolumajitel podniku, mi byl velmi sympatický. Tvrdil, že umí nejlepší pizzu, a měl pravdu. Jednu mi doporučil, tak jsme se dali do řeči a byla ruka v rukávě. Vlastně mě nalákal na jídlo! To se stalo v prosinci, od ledna tvoříme pár,“ svěřila se Anna Slováčková pro Super.cz

Jak je vidět, něco na tom bude, že LÁSKA PROCHÁZÍ ŽALUDKEM. Co myslíte? Šikovný Filip okouzlil i její kamarádky, které jí ho prý závidí. „Už i rodičům jsem partnera ukázala. Poznali ho a schvalují mi ho,“ prozradila zpěvačka, co na zdatného pizzaře říká její matka Dagmar Patrasová (60) a otec Felix Slováček (73), jejichž manželství po letech ztroskotalo.

Autor: red
Video se připravuje ...