Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Drsné: Jak vypadalo sundávání masky Ondřeje Rumla? Nemohl skoro dýchat!

7. května 2017 | 18:00

Zpěvák Ondřej Ruml ztvárnil v jedné z nedělních show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas charismatického Seala. Proměna to byla nesmírně náročná. A jak to vypadalo, když Ondrovi masku sundávali? Podívejte se na fotky či rovnou na video na Instagramu.

Jak to tak v úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas již bývá, jedna proměna je lepší než druhá. Soutěžící dřou jak diví a maskéři předvádějí neuvěřitelná kouzla. Podobně tomu bylo i v případě, kdy si Ondřej Ruml vylosoval zpěváka Seala a posléze se předvedl s jeho skladbou Kiss From a Rose.

Za proměnou stál, ostatně jako vždy, tým maskérů v čele s „čarodějkou“ Adrianou Bartošovou. Rumlova maska byla opravdu náročná, a to nejen na přípravu, ale i posléze na její likvidaci, aby se ze Seala stal opět Ruml. Jak probíhalo její odstranění, můžete najít na sociální síti, jelikož Ondřej si vše natočil.

Pokud chcete vidět některé ze svých oblíbených vystoupení ze show Tvoje tvář má známý hlas naživo, nezapomeňte, že TV Nova přichystala na sobotu 10. června 2017 hned dva koncerty s vystoupeními napříč všemi třemi řadami pořadu.

Video se připravuje ...