Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nevěra? Princ William odletěl na dovolenou bez Kate! Na horách si užíval s australskou modelkou...

7. května 2017 | 14:42

O manželské krizi mezi princem Williamem a vévodkyní Kate se hovoří Již delší dobu. A tak není divu, že média upoutala skutečnost, že si následník vyjel na dovolenou bez rodiny a po jeho boku se objevila o hezkých pár pátků mladší kráska…

Princ William si sám, tedy bez manželky a potomků, užil dovolenou ve Švýcarsku. Že nechal rodinu doma, a zvlášť svou choť, je sice podezřelý fakt, ale dá se pochopit. Vždyť to měla být pánská jízda s kamarády v luxusním evropském lyžařském středisku.

Jenže jak se záhy ukázalo, jiné dámy byly vřele vítány. „William a jeho kamarádi přišli do restaurace, kam za nimi dorazily dívky. Páni si dali oběd a holky se přidali k alkoholovým radovánkám,“ vylíčil situaci reportér deníku Sun. Alkohol tekl proudem. Pilo se nejen pivo a víno, ale také bylinková kořalka s energy nápojem.

William si prý během těchto radovánek padl do oka s krásnou australskou blond modelkou Sophií. Ta do střediska nepřijela poprvé, byla tam opět pracovně. Na Williama a jeho partu tak nejspíš narazila jen náhodně. Dvojice si ale prý náramně rozuměla, a tak se nabízejí různé otázky. Zůstalo jen u nevinného flirtování? Neměla by se Kate bát, vždyť tohle právě není ten nejlepší způsob, jak zažehnat manželskou krizi?

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...