Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přírodní, nebo uměla? Vincent Navrátil prozradil, co se mu na Sabině Rojkové líbí! Tohle by chtěla slyšet každá…

7. května 2017 | 13:56

Zamilovaný pár mladých herců Vincent Navrátil, syn Veroniky Žilkové, a Sabina Rojková jsou spolužáci jak na televizních obrazovkách, tak v reálném životě, kde oba studují konzervatoř. Diváci dvojici znají zejména ze seriálu Ulice.

Sabina Rojková patří k nejtalentovanějším mladým herečkám, kterou zřejmě čeká zářná budoucnost. Ačkoli se do povědomí mnoha lidí dostala rolí Marušky ve filmové pohádce Jana Svěráka Tři bratři, většina ji zná především jako Viki Horákovou ze seriálu Ulice. Právě tam také zasedla do školních lavic s Vincentem Navrátilem.

Herec, který nedávno oslavil dvacetiny, je už přes dva roky Sabininým partnerem a svou přítelkyni si nemůže vynachválit. Sabině to podle něj sluší nejvíce bez líčidel… Zkrátka, když je to přírodní holka, a ne nějaká vyumělkovaná kráska. Co by za taková slova kdejaká z nás dala!

Vincentovi tak Sabina přichystala pěkné překvapení, když se nechala nafotit do promo fotek jedné ze známých kosmetických firem. Na nich ji prý Vincent ani nepoznal! Ve svém soukromém životě si prý Sabina v malovátkách nijak nelibuje. A snad právě proto si focení s vrstvou make-upu a dalších výrazných líčidel náležitě užila…

Autor: red
Video se připravuje ...