Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rytmus tvrdě doplatil na dovolenou na Bali! Z účtu, který mu teď přišel k doplacení, se vám protočí panenky…

1. května 2017 | 17:05

Náramně tučnou sumu musel zaplatit raper Rytmus za to, že si užíval skoro dva měsíce na Bali. Na kolik ho tahle sranda přišla?

Raper Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský, si v lednu 2017 vyrazil na indonéský ostrov Bali, kde na něj již čekala jeho partnerka Dara Rolins s dcerou Lolou. A jak už to tak u Rytmuse bývá, neváhal se chlubit na sociálních sítích jedním luxusním snímkem za druhým. Jenže teď přišla děsivá zpráva! Kolik peněz musí Rytmus zaplatit?

Každá sranda holt něco stojí. Když má člověk tolik peněz jako Rytmus, tak to asi příliš neřeší. Jenže i on je někdy dost překvapený, jaké účty mu chodí. „Kdysi nepředstavitelné, dnes realita. Být pánem svého času je nejvíc. Kdysi jsem se musel poníženě ptát na dovolenou. Dnes se neptám nikoho, jen sebe. Můžu dovolenkovat, jak chci,“ napsal v lednu na Instagram Rytmus, který na Bali strávil 50 dní.

Je jasné, že dovolená ho musela stát pořádný balík. Jenže co je moc, to je moc! Platí to o účtu, který Rytmus dostal za telefon. To je vskutku pálka! První faktura činila 1 179 eur (31 856 Kč), druhá dokonce 2 413 eur (65 199 Kč). Dohromady ho tak využívání mobilního telefonu stálo bezmála 100 tisíc korun!

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...