Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Představitel Lorenza hrál ve filmu po boku herce ze seriálu Přátele! Budete překvapeni, o koho jde…

1. května 2017 | 19:43

Herec Cristiano Donati (30) se v seriálu Ulice zjevil opravdu nečekaně. Od té doby se řeší otázky, co tento fešák dělá a kdo to vlastně je? Jak to vypadá, český Ital dobývá svět Hollywoodu! A to rovnou po boku hvězdy z kultovního seriálu Přátelé...

Představitel Itala Lorenza Favera v podání sympatického Cristiana Donatiho vtrhl do seriálu jako velká voda. Jak se zdá, jeho postava možná zahýbe dějem více, než to původně vypadalo. Své o tom vím Patricie Solaříková, která již dlouhé léta v novácké nekonečné Ulici ztvárňuje Terezu Jordánovou.

Cristiano Donati je nejen fešák, ale i nadaný herec s až nečekaně bohatými profesními zkušenostmi. Hraje nejen v seriálu Ulice, ale též v reklamách, v divadle, ale i ve filmech. Nejde prozatím sice o role hlavní, ale i tak se díky nim objevil po boku významných hollywoodských velikánů.

Na sociální síti se pochlubil fotkou s hercem, kterého můžete znát nejen z řady skvělých amerických komedií, ale hlavně z dnes již legendárního seriálu Přátelé. O kom je řeč? Ano, je to Paul Rudd (48)! Českým divákům se tento sympaťák vryl do paměti už roku 2002, kdy se poprvé objevil v Přátelích. Zahrál si v něm klavíristu Mikeho Hannigana, manžela Phoebe Buffay.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...