Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Martu Kubišovou vyděsila smrt Věry Špinarové (†65): Osudový krok!

17. dubna 2017 | 18:20

Smrt Věry Špinarové zasáhla její kolegyni Martu Kubišovou (74), kterou už delší dobu trápí zdravotní problémy! Kvůli ní se rozhodla zvolnit a podstoupí vyšetření srdce. Pak se s diváky rozloučí naposledy!

O zpěvačce Věře Špinarové, které se zastavilo srdce přímo na koncertě, jen málokdo tušil, jak vážné má zdravotní problémy. „Přišlo to jako rána z čistého nebe! Kvůli Věrce jsem si uvědomila, že musím víc myslet na svoje zdraví, protože by se mi mohlo přihodit totéž,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka Marta Kubišová, která v den svých 73. narozenin prodělala infarkt. Po sedmnácti měsících ji opět čeká vyšetření srdce

„V nemocnici mi udělají všemožné testy úplně na všechno. Řekla jsem si, že se musím víc šetřit, ale moc platné mi to není...,“ posteskla si zpěvačka před startem rozlučkového koncertního turné s názvem Marta naposledy.

Zájem o její koncerty je ale tak velký, že pořadatelé zvažují přidání jednoho vystoupení v Praze. „Už se nemůžu dočkat, až prvního listopadu ukončíme koncert v mých rodných Českých Budějovicích. A já se pak budu věnovat jen sama sobě,“ dodala Marta Kubišová, která má ještě v plánu napsat knihu o svém životě, v níž by zavzpomínala mimo jiné na zlomové momenty své kariéry.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...