Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kam na víkend: Tipy na kino a divadlo

23. února 2017 | 14:00

Víkend přináší několik filmových novinek, záleží na tom, s kým chcete do kina vyrazit. Můžete si ale užít i skvělých labužnický zážitek nebo vyrazit s dětmi za dobrodružstvím do divadla.

Dojemná podívaná

Video se připravuje ...
I dva jsou rodina - Oficiální trailer • VIDEO: youtube

Pokud máte ráda dojemné příběhy, pak byste si určitě o víkendu měla zajít do kina. Film I dva jsou rodina, bude jistě stát za to. Prázdninový románek změní plážovému playboyovi úplně život, když mu jedna z jeho „lásek“ přinese malé miminko a zmizí. Nezapomeňte kapesníky, slzička jistě ukápne i těm nejotrlejším.

 

 

Pes Rocku

Video se připravuje ...
Pes Rocku - ze studia, jak se dělá český dabing. • VIDEO: youtube

Na nový animák se můžete vypravit s dětmi. Hlas postavičkám propůjčil třeba Ondra Brzobohatý, Ondřej Hejma nebo Tereza Kerndlová.
Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Anguse Kočkostára a zamiluje se do hudby. Od té doby je to samé Rock sem roll tam, „Tati, chci být muzikantem,“ Jak to dopadne? Uvidíte v kině!

Divadelní pevnost

Divadelní pevnost
Autor: ABC

V sobotu 25. února od 15 hodin pořádají Městská divadla pražská Divadelní ABCedu pro děti. Dílnička na téma Divadelní pevnost Boyard je určena dětem od 8 do 12 let. Čeká je napínavé dobrodružství, při kterém budou dobývat divadelní pevnost a utkají se s ostatními týmy na cestě za zlatým pokladem. Workshop povede herečka Henrieta Hornáčková.
Bližší informace o Divadelní ABCedě, včetně možnosti rezervovat si vstupenky, naleznete zde!

Bába z ledu

Video se připravuje ...
Trailer k filmu Bába z ledu • VIDEO: youtube

Pavel Nový je známý svým chozením v kraťasech celý rok, ať je léto nebo zima. V novém filmu Bába z ledu se společně se Zuzanou Kronerovou ovšem musí opravdu ponořit do ledové vody mezi otužilci. Zuzana Kronerová s otužováním hodně bojovala a jak přiznala, velkou podporou ji při zvládnutí tohoto nesnadného úkolu byl její manžel, který se začal otužovat spolu s ní. Herecké výkony jsou skutečně opravdové. Tak hurá do kina.

Mauglí v divadle

Video se připravuje ...
Mauglí v divadle Kalich • VIDEO: youtube

Pokud chcete vzít děti na zábavný muzikál do divadla, v neděli odpoledne v divadle Kalich hrají Mauglího. Hudba Ondřeje Soukupa a texty Gabriely Osvaldové zaručují kvalitu. Také herecké výkony jsou již osvědčené. Muzikál je hodně oblíbený, tak pospěšte, ať jsou ještě vstupenky.

 

Video se připravuje ...