Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šamanka tvrdí: Pátek třináctého a ještě úplněk? Ideální čas na kouzla lásky

Tajemná moc úplňku společně s magickým pátkem třináctého, tvoří mocnou dvojici
13. června 2014 | 06:00

Pátek třináctého je šílený fenomén, který straší lidi odedávna a ten právě nastal. Aby toho nebylo málo, tak se spojil ještě se silou úplňku a tím pádem, se nám tady snoubí hned několik magických sil. Spojili jsme se se šamanskou Markétou Švarcovou, která nám prozradila mnohem víc.

Tento úplněk bude nad jiné silný, dojde totiž k setkání několika výrazných magických symbolů. Jednak bude pátek, tradičně skvělý den zasvěcený bohyni Venuši, den obzvlášť vhodný na ženské rituály, den třináctého ve své symbolice je zase spojen s ženskými čarodějnickými kruhy. Kdy pouze třináct žen mohlo praktikovat jisté zasvěcovací rituály a navíc je úplněk. O každém úplňku dochází k otevření bran světů, propojení mnoha rovin a komunikace s „nadpřirozenými“ bytostmi je tedy lehčí.

Z astrologického pohledu nebude tento den také zrovna poklidným. Luna vstupuje do Střelce a zároveň bude působit neblahá opozice mezi Venuší v Býku a Saturnem ve Štíru.

Tajemná moc úplňku společně s magickým pátkem třináctého, tvoří mocnou dvojici
Autor: shutterstock
Dá se proto očekávat, že citliví jedinci budou poněkud vydráždění a budou unáhleně reagovat. Může nastat dusno ve vztazích a mohou vzniknout četná nedorozumění. Chystá se třaskavá směs idealistického bláznovství, zbrklosti a současně panika a strach ze ztráty jistot. Vlivu planet se nevyhnou především ženy, ale i muži mohou pociťovat zvýšenou agresivitu.

A dá se tento náročný den nějak využít v náš prospěch?
Tento den bude přát cestování, zvlášť tomu astrálnímu. A tak chceme-li se setkat s bytostmi z jiných světů, máme ojedinělou příležitost navázat zcela novou netušenou komunikaci. Také je dobré čarovat na lásku a na ženskou sílu vůbec. Citliví jedinci by však měli být opatrní, aby se v tento den zcela neodtrhli od reality.

Měsíc má velký vliv na každého z nás. To, v jaké fázi momentálně je a v jakém znamení se zrovna nachází, i jaký je jeho vliv na vaše zdraví a krásu, najdete ZDE.

Video se připravuje ...