Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

4 důvody, proč zůstat s filmem v posteli

Někdy je nejlepší zavrtat se do peřin a s kámoškou si užít nějaký pěkný film
17. dubna 2014 | 11:42

On line kino IVIO.tv nabízí vzrušující příběhy, které si můžete stáhnout – snadno a legálně. A třeba rovnou do vlastní postele. Důvody jsou přinejmenším čtyři – kvarteto snímků, ve kterých si užijete nejžhavější mužské sex symboly filmového nebe.

Bez kalhot
Channing Tatum se sice prosadil jako akční hvězda, své chlapské charisma ovšem uplatňuje i v romantických komediích. Sympaťák, který v dubnu oslavuje třiatřicátiny, si v elegantně lechtivém snímku zahrál hvězdu mužské striptýzové show s výmluvnou přezdívkou Magic Mike.
http://ivio.tv/879/Bez-kalhot

Film
Autor: archiv

Twilight – Stmívání
Sedmadvacetiletý Angličan s uhrančivýma očima - Robert Pattinson – se stal hvězdou díky postavě upírského milence Edwarda Cullana. Vraťte se na samotný počátek romantické ságy o věčné lásce Twilight, kdy si k Belle první den v nové škole přisedne do lavice interesantně pobledlý spolužák.
http://ivio.tv/1272/Stmivani


Zeptej se prachu
Nervní hvězda Colin Farrell hraje v milostné romanci začínajícího spisovatele, který chce pověsit bohémskou živnost na hřebík. Normální život se však nekoná - zlomyslný osud mu totiž přihraje do cesty divokou, energickou Mexičanku. Mužnému Hollywooďanovi zdařile sekunduje Salma Hayeková.
http://ivio.tv/1001/Zeptej-se-prachu

Film
Autor: archiv

Borsalino
Jean-Paul Belmondo a Alain Delon nabízejí i po letech zničující dávku seaxappelu! Největší francouzské hvězdy si v rozmarné retro komedii zahrály dvojici podvodníčků, která se začne plést pod nohy gangsterským bossům. A jak už to bývá – cílem snažení chlapáckých hrdinů je krásná žena!
http://ivio.tv/874/Borsalino

Video se připravuje ...