Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tohle muselo bolet! Odvážní muži jsou hitem internetu

7. dubna 2014 | 15:51

VIDEO: Ženy tohle podstupují běžně a často právě kvůli chlapům, kteří sametově hladké partie berou jako samozřejmost. Dvacet mužů se teď rozhodlo, že depilaci třísel horkým voskem podstoupí také. Brzy toho ale trpce litovali...

Selfie fotografie žen bez make-upu v rámci kampaně proti rakovině prsu v poslední době zaplavily prostřednictvím sociálních sítí internet. A pozadu nechtěli zůstat ani muži, kteří stále častěji umírají na rakovinu varlat. Z nevědomosti totiž obvykle ignorují její příznaky.

Kanadská produkční společnost Crush se proto ve spolupráci s neziskovou organizací Testicular Cancer Canada rozhodli natočit video, které by povědomí o téhle zákeřné chorobě pomohlo zvýšit. 

Sehnali dvacet dobrovolníků, kteří byli ochotni nechat si depilovat třísla horkým voskem. Žádný z nich však zřejmě netušil, o jak bolestivý experiment půjde.

Aplikaci vosku pánové zvládali ještě bravurně, i když jeden z nich, který byl nejvíc nervózní, si už před ní vyžádal tišící prostředek ve formě whisky. Když však došlo na strhávání, ztuhnul odvážlivcům úsměv na rtech. Jejich bolestivé grimasy teď baví celý internet. Především ženy, pro které je tahle procedura naprosto běžnou záležitostí.

Ženy tohle podstupují běžně, muži ale depilaci třísel horkým voskem zvládali skutečně špatně.
Autor: reprofoto youtube.com/Crush FX

Nádory varlat patří mezi nejčastější zhoubná onemocnění u dospívajících chlapců a mladých mužů mezi patnáctým a čtyřicátým rokem věku. Jejich výskyt neustále narůstá. V České republice se za posledních 20 let dokonce ztrojnásobil.

Video se připravuje ...