Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Milionář ukrýval v trezoru čokoládu!

31. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Čokoláda nad zlato. Tak by se mohl jmenovat příběh o švýcarském milionáři, z jehož vyhořelého sídla byly minulý týden zachráněny neporušené balíky čokolád.

 

Minulý týden bylo v kopcích u švýcarského městečka Dobrotten hodně rušno. Přes usilovnou snahu místních dobrovolných hasičských spolků lehla popelem horská vilka vyhlášeného mecenáše Hildebrandta Feina.

„Plameny ozářily celé údolí jako ohňostroj. Lidé spontánně vyběhli ze svých domovů a pomáhali požárníkům hasit. Pan Fein je zde velmi oblíbený, takže se do záchranných prací zapojil skoro každý. S rozzuřeným živlem jsme svedli statečný, ale nerovný boj,” řekl k tomu starosta městečka Günter Liebe.

V době požáru pobýval majitel vily Hildebrandt Fein na srazu mozartistů v brazilském městě São Paulo. Jakmile se k němu donesly poplašné zprávy ze Švýcarska, okamžitě naskočil do svého tryskového vznášedla a vyrazil do Evropy. Do Dobrottenu dorazil právě ve chvíli, kdy se podařilo dostat plameny pod kontrolu. Z jeho milované vilky však nezbylo téměř nic.

Jaké však bylo překvapení místních, když Fein nechal z ohořelých trosek vytáhnout obří trezor a před zraky veřejnosti ho osobně otevřel. „Berte si,” vyzval ohromené obyvatele. Šokovaný dav koukal na trezor plný neporušených balíků čokolád Milka Oreo!

Autor: Milka Oreo

„Doslechl jsem se o obětavosti místních, kteří pomáhali hasit požár. Jako poděkování jsem se pro začátek rozhodl rozdat rodinné zásoby čokolády Milka Oreo,“ řekl Fein na tiskové konferenci. A jak se čokoláda dostala do trezoru? „Milka Oreo je tak neodolatelná, že jsme ji museli schovávat sami před sebou. Klasické skrýše už nefungovaly, hned jsme všechno snědli,“ směje se. „Nejdůležitější v životě je stejně jemnost a umění vychutnat si to dobré. Čokoláda Milka Oreo, to je to pravé rodinné zlato!“ dodává.

Tento článek je samozřejmě smyšlený, ale jestli vás pobavil, můžete zkusit vyhrát balík dvojnásobně neodolatelných tyčinek a čokolád Milka Oreo. Stačí navštívit aplikaci „Jak vzniká Milka Oreo“, zahrát si hopsací hru a vydat se na dobrodružnou cestu unikátní čokolády, lemovanou těmi nejlepšími přísadami. Milka Oreo – dvojnásobně neodolatelná.

Video se připravuje ...