Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Oživlé panenky Barbie: Ženy posedlé dokonalým vzhledem plastové panenky

  • Seznamte se s oživlými panenkami Barbie.
    19. prosince 2013 | 06:00

    Někdo sbírá modely autíček, jiný poštovní známky a pak existují ženy, které tráví volný čas stylizováním se do panenky Barbie. Podívejte se na ženy, které jsou doslova posedlé "dokonalým" vzhledem a růžovou barvou.

  • Lhouraii Li

    ...
    Autor: profimedia.cz, facebook.com
    Seznamte se s Lhouraii Li, živou panenkou Barbie, která tráví denně 4 hodiny před zrcadlem a "vylepšuje" svůj vzhled. Svou image se snaží ukázat oddanost japonskému módnímu stylu a panence Barbie.

    Jednadvacetiletá "nehtařka" nosí speciální čočky a nalepovací řasy, aby její oči vypadaly obrovské. Také si holí obočí a několik let se učila správně nalíčit, aby byl konečný efekt podle jejich představ.

  • Valeria Lukyanova

    ...
    Autor: profimedia.cz, facebook.com
    Ukrajinská Barbie má extrémně štíhlý pas (46cm), obrovské modré oči a vlasy až k pozadí. Zarytě ovšem tvrdí, že její vzhled je výsledek dlouholeté dřiny a odmítá tvrzení, že podstoupila plastické operace. Také tvrdí, že mimotělesné cestování a vede esoterické semináře.

    Svůj běžný den prý odstartuje několikahodinovým líčením, pokračuje masáž a surfování po internetu. Odpoledne si zajde do posilovny, potom s kamarádkou na nákupy a večer připravuje večeři pro svého přítele. Ano, opravdu náročný den!

  • Olga Oleynik

    ...
    Autor: profimedia.cz, facebook.com
    Další s oživlých Barbie je zároveň nejlepší přítelkyní panenky Valerie Lukyanové. Olga, která si nechává říkat Dominica, potkala Valerii zhruba před šesti lety a od té doby se prezentují jako "Barbie sestry". Prý nezáleží na tom, že nejsou pokrevní příbuzné, protože duševně jsou jako dvojčata.
  • Barbie Kylie

    ...
    Autor: profimedia.cz, facebook.com
    Teprve osmiletá Kylie trpí touhou své matky, která si nepřeje nic jiného než úspěchy své dcery v soutěžích krásy. Sotva se Kylie naučila mluvit začala s matkou obcházet jeden casting za druhým. Jakmile začala sklízet úspěchy, začala být její matka posedlá.

    Kylie je zvyklá na barvení vlasů, silné vrstvy make-upu a promenádu v plavkách. Ve svých osmi letech vypadá jako by z oka vypadla panence Barbie.

  • Angelyne

    ...
    Autor: profimedia.cz, facebook.com
    Nikdo dodnes netuší, odkud se tahle přestárlá imitace Barbie vzala. Známá je díky tomu, že si v Americe kupuje reklamní plochy, na kterých nechává vyvěšovat své fotografie v nadživotní velikosti.

    Pomocí plastických operací a příšerných (převážně růžových) kostýmů se snaží co nejvíce podobat panence Barbie. Tenhle přízrak vlastní i růžový Chevrolet a psíka, kterého obléká výhradně do růžových oblečků. Svůj věk zatím úspěšně tají.

Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...