Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší erotické dárky: Žhavé tipy pro něj i pro ni

17. prosince 2013 | 18:00

Nebojte se darovat to, po čem váš partner tajně touží. Vždyť právě vánoční svátky vybízejí k tomu nejintimnějšímu projevu partnerské lásky -  milování. Tak co si ho tentokrát trochu "okořenit" a užít si Vánoce s nádechem erotiky. Víme, co partnera či partnerku zaručeně potěší.

K životu láska a sex prostě patří. Ať už je váš vztah teprve na začátku či prostě jen chcete vyzkoušet něco nového a okořenit tak svůj milostný život. A právě Vánoce vám nabízejí jedinečnou šanci, jak vnést do milování nějaký nový prvek. Překvapte letos partnera či partnerku vkusnou erotickou pomůckou, kterou pak můžete společně vyzkoušet.

Hitem letošních Vánoc jsou pulsátory Stronic. Ty nevibrují, ale pohybují se zepředu dozadu a tímto pohybem simulují pohyb při milování. Zajímavé jsou i dálkově ovládané párové vibrátory Tiani 2 a Tiani 3. Vzrušující "hračkou" jsou také rotátory Ida a Hula, které kromě vibrací i rotují. Vkusné pomůcky mají perfektně padnoucí tvar, ovládání i větší intenzitu vibrací.

Masáž
Autor: Shutterstock.com
Pánové navíc mohou partnerku překvapit robertkem, který bude přesnou kopií jejich mužné chlouby. Cloneboy je klonovací sada, která umožní každému muži vyrobit si přesnou, neuvěřitelně detailní kopii jeho vlastního penisu z realistické gumy v pohodlí a klidu vlastního domova.

A pokud máte přeci jen obavy z partnerovy reakce na klasické erotické pomůcky, překvapte svůj protějšek třeba vonnou svíčkou a aromatickým olejem na smyslně laděnou masáž, svůdným prádlem či erotickým románem nebo společenskou hrou.

Interiér Butiku Intimity je koncipován jako procházku z něžné ložnice do rozkvetlé zahrady, s důrazem na lehkost a jemnost celého interiéru.
Autor: Intimity.cz
NÁŠ TIP

Stydíte čo bojíte se navštívit sex shop? Pak zajděte do jedinečného erotického butiku s názvem Intimity. Tenhle nový obchod s intimními pomůckami a mileneckou kosmetikou je koncipován jako procházka z něžné ložnice do rozkvetlé zahrady, s důrazem na lehkost a jemnost celého interiéru. Na vše si zde můžete bez obav sáhnout, celý prostor je provoněný jemnou květinovou vůní a hraje zde nevtíravá hudba. Uvidíte, že se sem budete rádi vracet...

PRO NĚJ

Pro nej
Autor: archiv firem

PRO NI

Pro ni
Autor: archiv firem

PRO OBA

Pro oba
Autor: archiv firem

Video se připravuje ...