Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší mobilní aplikace Aneb Usnadněte si život s chytrým telefonem

  • Aplikace v chytrých telefonech vám dokážou maximálně usnadnit život.
    16. prosince 2013 | 07:00

    Nabízíme vám skvělé mobilní aplikace, které využijete v každodenním životě. Díky nejrůznějším vychytávkám bude váš život mnohem snažší. Představte si, že vám mobil pomáhá hubnout, vybrat tu nejlepší zimní dovolenou nebo vám umožní spokojený spánek. 

  • Kde se (ne)kouří


    ...
    Autor: Shutterstock
    Nečekejte, až opakovaně narazíte na dveře provozovny, kde se nekouří. A pokud jste nekuřák nependlujte od jednoho podniku ke druhém, abyste si v klidu poseděli. S touhle aplikací už nikdy nezabloudíte.
  • Kalorické tabulky

    ...
    Autor: Shutterstock
    Chcete zhubnout a nevíte, jak na to. Tahle aplikace vám pomůže. V nastavení vyplníte cílovou hmotnost a aplikace vám ohlídá, co jíst a kolik pohybu potřebujete, abyste svého cíle dosáhli.
  • Moje peněženky

    ...
    Autor: Shutterstock
    Stává se vám, že na konce měsíce váš bankovní účet zeje prázdnotou a vy nevíte, za co jste vlastně celou výplatu utratili? Tahle aplikce vám to řekne a navíc ukáže, kde v svém hospodaření s penězi děláte chybu. Zkrátka je to takový finanční poradce v kapse.
  • Malba prstem

    ...
    Autor: Shutterstock
    Znáte to. Vyrazíte se svou ratolestí na návštěvu ke kamarádce a místo toho, abyste klábosily, věnujete se dítěti, které se neuvěřitelně nudí. V téhle aplikaci si bude moct malovat skvělé obrázky a vy si budete moct v klidu popovídat s přítelkyní.
  • Dril: angličtina efektivně

    ...
    Autor: Shutterstock
    Tahle aplikace vás donutí konečně se perfektně naučit anglicky. Uívidíte, že vás bude učení bavit a výsledky budou skvělé. 
  • Sleep as Android

    ...
    Autor: Shutterstock
    Vyspěte se pořádně, vstávejte čilí díky téhle aplikaci, která dokáže za pomoci senzorů zabudovaných ve vašem smartphonu kompletně zmapovat váš spací cyklus a perfektně se po několika nocích trefit, kdy máte během svého odpočinku lehkou a kdy hlubokou fázi spánku.
  • Zimní-Alpy.cz

    ...
    Autor: Shutterstock
    Chystáte se do Alp? Pak tuhle aplikaci určitě využijete, kromě počasí tu najdete i přehled ubytování a díky webovým kamerám zkontrolujete, jak to ve středisku, kam se chystáte vypadá.

  • Android Finder Free


    ...
    Autor: Shutterstock
    Máte problém občas najít svůj telefon. Nainstalujte si tuto aplikaci a váš telefon se ozve na písknutí. Telefon se rozdrnčí a vy ho najdete i při ztlumených zvucích. Telefon totiž zapne zvuk i když ho máte v tu chvíli vypnutý.

Autor: ali
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...