Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hříšně sexy i s 80 kily! Nahá plnoštíhlá modelka se za své tvary nestydí

24. října 2013 | 10:23

Tahle kráska je zaoblená na těch správných místech. I když australská modelka Robyn Lawley (24) rozhodně nemá míry typické pro modelky, její smyslné křivky už zvedly sebevědomí nejedné ženě a tlak nejednomu muži.

I když je poměrně vysoká, váží rozhodně víc, než je u modelek obvyklé. Když si totiž Robyn Lawley stoupne na váhu, ukáže ručička neuvěřitelných pětaosmdesát kilogramů. A to jak jistě sami uznáte, není číslo pro módní průmysl zrovna běžné.

Přesto tahle "plus size" modelka sklízí obdiv po celém světě. Objevila se už dokonce i na titulce takových magazínů, jako je Elle či Vogue. Není divu. Vypadá totiž skutečně božsky.

V rodné Austrálii je populární a úspěšnou celebritou. Podařilo se jí prosadit se i v módním průmyslu, má vlastní módní značku. Navíc napsala i kuchařku a v televizi má program o vaření.

I když Robyn nemá zrovna míry světových topmodelek, objevila se už dokonce i na titulce takových magazínů, jako je Elle či Vogue.
Autor: Kenneth Willardt/INT

Svými smyslnými tvary okouzlila i dánského fotografa Kennetha Willardta, který zvěčnil už nejednu hvězdu. Nadaný umělec Robyn dokonce vysvlékl úplně donaha.

To vše kvůli výstavě fotografií s názvem "Na velikosti záleží", která sa bude konat v New Yorku od 8. listopadu. "Výstava bude jedinečná, velmi živá a tak trochu provokativní," prozradila na stránkách Page Six sama modelka.

Že by snad konečně začalo svítat na lepší časy a my bychom se na stránkách časopisů mohli pokochat pohledem na "skutečné" ženy? Doufejme, že ano!

Komerční sdělení:

Nedaří se Vám zhubnout? Vyzkoušejte moderní přístroje na formování postavy

I když Robyn nemá zrovna míry světových topmodelek, objevila se už dokonce i na titulce takových magazínů, jako je Elle či Vogue.
Autor: Kenneth Willardt/INT

Video se připravuje ...