Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zase mě vytočil! 7 nejhorších mužských zlozvyků, které nám lezou na nervy

  • Nepříjemné zlozvyky mívají i sympaťáci a naši vlastní mazlíci, bez nichž bychom si život snad ani neuměly představit.
    19. října 2013 | 06:00

    Že jsou chlapi páni tvorstva, to si myslí drtivá většina z nich a mnozí se podle toho i chovají. Nepříjemné zlozvyky ale mívají i sympaťáci a naši vlastní mazlíci, bez nichž bychom si život snad ani neuměly představit. Holt, jsou to prostě mužští!

  • Jsou to bordeláři


    Mužské zlozvyky
    Autor: Shutterstock.com
    Nesplachují, počůrávají prkýnko na záchodě, neopláchnou vanu po sprchování, takže tam zůstane spousta chlupů, stejně jako i na zemi, kde se utírají ručníkem.

    Neuklízejí po sobě ostříhané nehty -  nechají je kdekoli válet. Totéž platí pro tyčinky na čištění uší – použité je najdete klidně v obýváku na stole…

    I když uvaří, nechají v kuchyni takovou spoušť, že jídlo raději příště připravíte samy.

    Ve špinavých botách se vracejí domů pro něco, co zapomněli – zouvat se jim nechce: „nemám na to čas, hergot!“

    S velkou oblibou naházejí oblečení na podlahu, a to i takové, které by si měli vzít na sebe i druhý den (třeba kalhoty). Když mají náladu, vrcholným číslem úklidu svršků je svlíknout se do trenýrek a všechno, co měli na sobě, nacpat bez ladu a skladu rovnou do pračky (v extrémním případě ji dokonce pustí a perou!! – následky na oblečení bývají tragické).

    Zásadně si nevyndavají z oblečení určeného do špíny papírové kapesníky – když to neuděláte za ně, můžete várku prát znovu anebo kousíčky rozdrbaných papírků sundávat z kalhot, svetrů a podobně i hodinu.

  • Nemají rádi naše matky a kamarádky

    Mužské zlozvyky
    Autor: Shutterstock.com
    Přestože to možná nikdy nepřiznají, je to tak. V lepších případech. V horších trousí při návštěvě tchýně nemístné poznámky, předvádí se v nejhorším světle (např. se povalují na gauči u televize, kterou pustí hodně nahlas) anebo se s ní začnou dohadovat o politice či o filozofii společného hospodaření manželů s penězi.

    O našich kamarádkách říkávají, že jsou to slepice.

  • Ve vztahu s vlastní matkou jsou to mazánci

    Mužské zlozvyky
    Autor: profimedia.cz
    Mamka říkala, že jsem měl špinavý límeček od košile, mamka asi do toho guláše dává nějaké lepší koření, zeptej se jí na recept, dnes nestihnu vyzvednout malýho, musím odvézt mamku k tetě Máně, mamka nás měla tři a zvládala všechno… A tak dále a tak podobně. To byste po něm hodila pánev.
  • Nechce si povídat

    Mužské zlozvyky
    Autor: profimedia.cz
    Vy jste plná zážitků z práce nebo odkudkoli, nebo si chcete jen tak potlachat, a on jen nevrle zabručí, že toho měl v práci moc a má hlavu jako pátrací balón. Dobrá není ani varianta, kdy se jakože přemůže, ale odpovídá jednoslabičně a otráveně. To je pak nakonec hádka skoro jistá.
  • Pořád vám mluví do řízení (a sám jezdí jako magor)

    Mužské zlozvyky
    Autor: Shutterstock.com
    Výstižnější by bylo použít obrat „krafe a kecá vám do řízení“. Kritizuje vaše reakce, vaše couvání, brzdění, prostě všechno. Jste z toho tak vynervovaná, že se často rozbrečíte nebo ho necháte, ať „si řídí sám, když je takovej borec!“

    On za volantem přestává být obyčejným a průměrným mužem a stává se z něj drak. Předvádí se, riskuje, poukazuje, jak rychle se rozjede z nuly na stovku, řeže zatáčky jako šílenec. Když už v autě sedíte, vydržte to, hlavně se nezačněte hádat. Taky by to mohlo skončit strašně špatně.

  • Zarytý sportovní fanda

    Mužské zlozvyky
    Autor: Shutterstock.com
    Pro přesnost: u nás nejčastěji s pivním bříškem a u televize. I kdyby čert na koze jezdil a mělo se rozhodovat o osudu rodiny, nenechá si ujít žádný fotbal nebo co. Radíme mu to nevypínat, skončíte hádkou.
  • Pokukuje po jiných

    Mužské zlozvyky
    Autor: Shutterstock.com
    Je normální, že normálnímu muži se líbí i jiné ženy, než ta jeho. Hloupé ale je, když na ně zírá pokaždé, když jste spolu. Ponížení partnerky je velké, gentlemani to rozhodně nedělají – na pokoukání si najdou čas, když jsou někde sami.
  • Nepříjemné tělesné projevy

    Mužské zlozvyky
    Autor: Shutterstock.com
    Říhání, krkání, plivání, chrchlání, větry… To všechno musí dost žen doma snášet. Je to odpudivé, nespolečenské a i v malém bytě se to dá odbýt mimo dosah partnera.

    Drbání v rozkroku, neumyté podpaždí a nohy, to už je poslední kapka.

    Dámy, pohár hořkosti se plní pomalu. U mnohých z nás jednoho dne přeteče. Často je to škoda. Vždyť při troše dobré vůle se dá vyřešit leccos – i kompromisem…

Autor: rie
Klíčová slova:  vztahy
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...