Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dobrý den, prsa ven: Žena odhaluje ňadra na nákupu i při grilování na zahradě

1. října 2013 | 11:26

Polonahá aktivistka Stacey Schnee (38) znepokojuje sousedy a okolí svými silikonovými vnady. Bojuje tak za rovnoprávnost nahoty pro obě pohlaví.

Osmatřicetiletá Stacey Schnee se narodila jako muž a v roce 2011 podstoupila operativní změnu pohlaví. Loni si pak nechala od známého plastického chirurga vymodelovat poprsí a od té doby chodí zásadně nahoře bez. Nejedná se ale jen o její exhibicionismus, Stacey je členkou aktivistické skupiny bojující za rovnoprávnost nahoty – pokud mohou muži chodit na veřejnosti bez trička a košile, měly by tuto možnost mít i ženy.

Stacey Schnee si nedokáže představit, že by chodila po městě oblečená. Svoje výstavní umělá prsa ukazuje na každém kroku.
Autor: Facebook.com
Tričko neobléká ani na nákup

Staceyina snaha o rovnoprávnost je částečně způsobena tím, že se narodila jako muž a tak chce výsadu chození nahoře bez vnést i do svého nového života v ženském těle. Sousedé se tak mohou pokochat pohledem na polonahou ženu s výstavním poprsím, kterak seká trávu, griluje, okopává záhonky nebo jezdí na kole. Vrchní oděv si žena nebere ani před svými dvěma dětmi „Chodím nahoře bez pořád a pro mé děti je to normální. Nevidí na tom nic divného, zkrátka tatínek měl prsa, a protože je tatínek nyní žena, má je taky,“ říká Stacey.

Stacey Schnee si nedokáže představit, že by chodila po městě oblečená. Svoje výstavní umělá prsa ukazuje na každém kroku.
Autor: Facebook.com
Přelepené bradavky jako oblečení

Tento způsob života jí vynesl nejednu konfrontaci s policisty, které na odhalenou ženu čas od času volají sousedé. Stacey ale moc dobře ví, že pokud má přelepené bradavky, nemůže být zadržena za veřejné pohoršování, a tak jí policisté vždy pouze domluví či udělí malou pokutu. Kdo ví, jestli žena tímto dosáhne rovnoprávnosti nahoty pohlaví nebo naopak změny zákona, který bude nahotu žen zakazovat.

Video se připravuje ...