Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Neuvěřitelný příběh: Dívka s Downovým syndromem je tváří módní značky

27. září 2013 | 13:00

Módní svět se mění, a to hodně. Nemluvíme o nových kolekcích na podzim a zimu, ale o myšlení módních domů, tedy alespoň některých. Hlavní postavou téhle změny se stala sedmnáctiletá Karrie Brown z Illinois, která se přestože trpí Downovým syndromem a neoplývá mírami modelek, stala tváří módní značky Wet Seal.

Sedmnáctiletá Karrie Brown se narodila s onemocněním nazývaným Downův syndrom. Přes svůj hendikep si Karrie vždy přála stát se modelkou a světe div se, sen se jí splnil.

Karrie Brown se vůbec nestyděla a focení si užila.
Autor: www.Facebook.com
Sen se stal skutečností

Dospívající dívka, která si oblíbila módní značku Wet Seal si založila facebookový profil a na něm začala zveřejňovat své fotky, které společně s maminkou nafotila. Netrvalo dlouho a ke každé fotce začaly přibývat stovky lajků a pochvalných komentářů. Ale nejen Karriini přátelé, jejichž počet se vyšplhal na úctyhodných 24 777 ocenili její módní kreace a bezprostřední chování před objektivem, všimli si jí totiž i zástupci její oblíbené značky oblečení. „Bylo to její nadšení a vášeň pro módu, co nás zaujalo a hlavně upoutalo naši pozornost,“ říká generální ředitel značky.

Karrie Brown moc ráda tančí na Justina Biebera.
Autor: www.Facebook.com
Hvězdou nové kampaně

Karrie se tak díky facebooku stala opravdovou modelkou a tváří nové kampaně dívčí plus size kolekce značky Wet Seal. Focení probíhalo v Kalifornii a to s velkou parádou. O dívku se starala vizážistka i stylistka produkční jí byla odhodlána splnit každé přání. Dívka měla ovšem jen jediné, během focení chtěla poslouchat hudbu Justina Biebera na kterou hrozně ráda tančí. „Nikdy předtím nezažila profesionální focení, myslela jsem, že se bude vztekat, že neví co dělat. Ale byla skvělá,“ pyšní se dívčina matka Sue a dodává, že je šťastná, protože si její dcera dokáže plnit své sny.

Video se připravuje ...