Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Psí šikula: Hazel baví celý svět svou trpělivostí a roztomilým kukučem

8. srpna 2013 | 06:00

Na hlavě balancuje s mrkví, rajčaty, sušenkami, skleničkou plnou vody, nebo květinou ve váze. Pes Hazel baví celý internet, protože jeho na první pohled zoufalý kukuč, rozesměje snad každého.

Talentovaný pes se okamžitě stal hitem a miláčkem celého internetu. Obrázky, jak na své roztomilé tlamičce balancuje s předměty běžné domácí potřeby, nebo dokonce i jídlem, na vašich tvářích vykouzlí upřímný úsměv.

Trpělivý miláček

Psí talent má svůj vlastní blog, který se v překladu jmenuje: Věci na Hazelově hlavě. A je to doopravdy vtipné. I když čtyřnohý miláček vypadá celkem ztrápeně, ve skutečnosti ho jeho pózování moc baví. Blog také nabádá čtenáře, aby napsali, co dalšího by si přáli, aby majitelé s Hazelem vyfotili.

Pes Hazel balncování miluje
Autor: tumblr.com
Jak to všechno začalo?

Majitelé chlupáče, Bill a Debra z USA říkají, že jejich pes se balancování s předměty naučil díky odměňování pamlsky. Když zkoušeli jeho poslušnost, postupně pejskovi na hlavu dávali různé předměty a přikázali mu, aby držel. Když svůj úkol splnil, odměnili ho něčím k snědku.

A co umí vás pes?

Hazel je z pasteveckého plemene Corgi, a překlad druhu plemene znamená trpasličí pes. Hlava Corgi připomíná liščí čumák, mají krátké nohy a dlouhé tělo. Jsou to velice inteligentní a aktivní psi. Milují příkazy, proto jsou vhodní na různé sporty, např. na agility. Pes Hazel sice netancuje psí tanečky, zato balancování mu jde skvěle. Posuďte sami a podívejte se do naší fotogalerie.

Autor: ema
Video se připravuje ...