Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mužům a dětem vstup zakázán! V Itálii otevřeli pláž jen pro ženy

Žádné oplzlé poznámky, "svlékací" pohledy, ani křik nevychovaných dětí. Tahle pláž je prostě ráj!
7. července 2013 | 10:36

Žádné oplzlé poznámky, "svlékací" pohledy, dvojsmyslné narážky, ani křik nevychovaných dětí. Tahle pláž nedaleko italského Riccione je rájem pro ženy, které alespoň na chvilku chtějí v klidu odpočinout.

"Žádní muži!", upozorňuje hned u vstupu na tenhle písečný kousek Jaderského pobřeží nepřehlédnutelná cedule. Na nově otevřenou pláž nedaleko italského Riccione nemohou muži, ale ani děti. Jde totiž o ženskou "oázu klidu".

"Vstup sem jim není přímo zakázán, ale rozhodně zde nejsou vítáni. Ženy zde totiž dělají všechny ty své ženské věci: drbou muže, kolegyně z práce, probírají módu, líčení...," prozrazuje majitel pláže Fausto Ravaglia.

Anketa
Je podle vás pláž, kam nemohou muži a děti, dobrým nápadem?
Ano, takové místo bych uvítal/a i u nás.
74 %
Ne, ženy tam jen budou vymýšlet nesmysly.
26 %
Hlasovalo: 409 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!
Společně zde mohou sportovat, hrát plážový tenis, cvičit aerobik. Vzájemně se mohou natírat opalovacím olejem bez toho, aniž by v tom kdokoliv viděl nějaký sexuální podtext.

"Pro spoustu žen, které se chtějí opalovat nahoře bez, je výhodou, že kolem nejsou žádní muži. Ti totiž většinou jen pořád s civí a představují si bůhví co," tvrdí Giulia Martinio, nadšená Italka, která pláž s přítelkyněmi hojně využívá.

Video se připravuje ...