Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Lak na nehty 10x jinak! Pomůže v domácnosti a ušetří vaše peníze

Našli jsme 10 praktických způsobů, jak lak na nehty využít i poněkud netradičně.
11. června 2013 | 06:00

Neonové, metalické, s flitry, i bezbarvé. Každá z nás jich má doma hned několik. My jsme našli 10 praktických způsobů, jak lak na nehty využít i poněkud netradičně. Od zastavení utíkajícího oka na punčochách, snadné navlečení jehly, až po proměnu oblíbených lodiček na vysněné Louboutins.

1. Milujete bižuterii, ale nesnášíte zelené šmouhy, které se vinou na vašich prstech nebo zápěstí? Předejdete tomu přetřením vnitřní strany toho senzačního prstenu či náramku, který jste si právě koupili, bezbarvým lakem.

2. Vypadávají vám kamínky z oblíbených náušnic nebo prstýnků? Místo, odkud se uvolnily, potřete bezbarvým lakem, znovu je zasaďte a ještě jednou přetřete.

3. Zastavte "rozběhlé" oko na punčochách! Na obou koncích ho přetřete malou kapkou laku na nehty.

Luxusní střevíce značky Louboutin
Autor: INT, laboutinshoos
4. Třepí se vám konce tkaniček u bot tak, že je nemůžete protáhnout dírkami? Přetřete je lakem na nehty. Ten konce zpevní a zabrání dalšímu párání.

5. Vytvořte si vlastní "Louboutinky". Je to snadné a hlavně levné! Prostě přetřete podrážku svých lodiček rudým lakem na nehty a dejte jim nový vzhled.

Lak na nehty
Autor: Shutterstock.com
6. Zakryjte škrábance na ošoupaných botách lakem na nehty ve stejné barvě. Budou zase vypadat jako nové.

7. Rychlá pomoc pro věčný boj s jehlou a nití je namočit konec nitě v malém množství laku na nehty pro snadnější navlečení.

8. Neutrácejte za plastové rozlišovače klíčů. Klíče si pomalujte podle své fantazie starými laky na nehty. Budete originální.

Nehty nalakované do společnosti
Autor: fashion.allwomenstalk.com
9. Povolují se vám stále šroubky na brýlích? "Utáhněte" je pomocí bezbarvého laku na nehty. Stačí opravdu jen malá kapička.

10. Jsou vaše dopisní obálky tak staré, že jejich okraje už nelepí? Nemusíte je vyhazovat. Stačí, když proužek starého lepidla přetřete bezbarvým lakem.

Video se připravuje ...