Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Šokující video! Dívka si zlomila obě nohy, když skákala ze střechy do bazénu

5. června 2013 | 14:00

VIDEO: Pod obrovskou kritikou se ocitla matka dívky, která si při pokusu o seskočení ze střechy do bazénu zlomila obě nohy. Ta totiž umístila drastické video na internet. Proč?

Carrie Yunker založila stránku, kde žádá o sponzorské dary ve výši zhruba 82 000 korun, které potřebuje k tomu, aby se její dcera Nicole mohla vzpamatovat z brutálního zranění, které utrpěla při skákání do bazénu.

Carrie na svůj Facebook napsala, že dostala dokonce několik zpráv, kde jí lidé píšou, že je špatná, bezcitná matka, že se neumí postarat o svou dceru a že jí nikdo nelituje.

Půl roku bez pohybu

Ona ale na stránkách vysvětluje, že její dcera zrovna vystudovala vysokou školu a dostala dobrou práci. Sotva se stačila přestěhovat do nového bytu a hned se stala tato tragédie, která samozřejmě postihla celou rodinu. Dále píše, že její dcera bude upoutána na invalidní vozík minimálně šest měsíců.

Neměla zdravotní pojištění!

Náklady na léčbu dívky jsou o to vyšší, protože Nicole v době tragédie neměla zřízené žádné zdravotní pojištění. V současné době nemůže pracovat, hrozí jí, že přijde o bydlení a nemá ani na to, aby zaplatila běžné účty.

Hloupý nápad

Podívejte se na následující opravdu bláznivé video, kde se Nicole, její přítel a další kamarádka rozhodli, že skočí ze střechy do bazénu. Je jasně vidět, že dívka se bojí a piští, zatímco její přítel neváhá a skáče. Když se ale rozhodne skočit Nicole, v poslední chvíli zaváhá a to se jí stane osudným. Tento hloupý nápad bude určitě  pamatovat do konce života.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO:

Autor: ema
Video se připravuje ...