Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dejte zimě sbohem: Přivolejte si jarní náladu jednoduchými triky

Jaro se zatím odkládá, ale my zimu sabotujeme
27. března 2013 | 07:00

Všichni jsme nastavení na jaro, lehké bundičky, procházky a šimrání sluníčka na tvářích. Jenže venku mrzne, fučí vítr a je odporně. Pro sebe i pro vás jsme připravili pár tipů, jak to přežít do doby, než začne být konečně krásně.

1. Barevná bomba

Žlutá šála, strakaté šaty, oranžové punčocháče, azurový svetřík. Navzdory počasí se můžete vymódit jarně, jen oblečení musíte navrstvit, abyste venku nezmrzla. Když ne počasí, barvy vám zvednou náladu určitě.

Salát plný vitaminů, minerálů a bílkovin urychlí spalování tuků.
Autor: Profimedia.cz
2. Jarní saláty

Tělo je na ně právě teď nastavené a chce chvíli pauzu od těžkých zimních jídel, ale saláty vás jen tak nezahřejí. Udělejte kompromis a dejte si zeleninový salát a polévku.

3. Chumlání v posteli

Ven se dá chodit jen s rizikem, že promrznete na kost. Nelamte to přes koleno a zůstaňte v posteli. Pokud si pod peřinu zalezete i s partnerem, a budete si povídat, objímat se a mazlit, zlepší vám to imunitu, spálí tuky a vyplaví hormony štěstí. Zvlášť když mazlení přeroste v milování zakončené orgasmem.

Hvozdíky jsou skvělá zahradní dekorace
Autor: Profimedia.cz
4. Zahrada v obýváku

Těch pár dní, kdy se ještě zima drží zuby nehty, se dá snadněji přežít, když si zaplavíte byt jarními tulipány, narcisy, hyacinty nebo primulemi. Stojí pár korun, je jich všude kolem spousta, jsou nádherně barevné a pomůžou vám zahnat depky ze špatného počasí.

5. Čokoládový orgasmus

V létě už se horká čokoláda pít nedá, tak si ji užijte teď. Kupte si kvalitní sedmdesátiprocentní čokoládu, rozvařte ji se smetanou na hustý krém a ozdobte šlehačkou. Když si k ní pustíte slavný film Čokoláda nebo Karlík a továrna na čokoládu, bude vám fajn dvojnásobně.

Dopřejte si uvolňující masáže a lázeňské procedury, které odbourají stres.
Autor: scom
6. Zahřívací masáž

Přehřáté masážní salóny jsou teď balzám na zimnou pocuchané nervy. Navíc to v nich nádherně voní, hraje příjemná hudba a pocit, že vás někdo minimálně hodinu operovává a rozmazluje je k nezaplacení. Skvělá je zahřívací ajurvédská masáž, čokoládová nebo masáž lávovými kameny.

Autor: MAJ
Video se připravuje ...