Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dámy, máte šanci! Muž s největším penisem hledá přítelkyni

14. března 2013 | 16:10

Nezadané dámy, zbystřete! Velmi obdařený (možná až moc) muž Jonah Falcon hledá přítelkyni. Otázkou ovšem je, jestli ji se svými neuvěřitelnými 34 centimentry, které v kalhotech ukrývá, má vůbec šanci najít.

Čeho je moc, toho je možná až příliš. Už jenom to naznačuje, proč je Jonah stále sám. Kvůli jeho nadprůměrně vyvinutému přirození se ho totiž nejedna dívka tak trochu obává. Proto se také až do svých 18 (!) let uspokojoval sám! Ani teď však nemá na partnerky štěstí.

"Když mi bylo deset, měřil můj penis dvacet centimetrů. Já si ale neuvědomoval, že je nějak abnormální. Až když mi bylo nějakých sedmnáct, zjistil jsem při tréninku, že se od vrstevníků tím, co mám v teplákách, liším," prozradil Jonah v jednom z rozhovorů.

Jonah je na svou chloubu pyšný!
Autor: YouTube.com

Majitel největšího penisu světa si svou jedinečnost užívá. Není sice zapsán v Guinnesově knize rekordů, ta totiž zatím podobné rekordy nezaznamenává, ale určitě by si to zasloužil.

Jeho chlouba totiž v erekci měří neuvěřitelných 34 centimetrů, v klidovém stavu jen o deset centimetrů méně. A abnormálně velká má i varlata.

Přesto prý nemá při sexu nejmenší problém. "Byl jsem dokonce i s pannou. Umím svůj 'nástroj' používat. Vím, jak na to. Důležitá je dlouhá předehra, pak už to jde samo. Jsem opravdu pomalý a něžný," tvrdí Jonah.

Jak sám říká, nehledá dívku s "bezednou" vagínou, ale někoho, kdo je skutečně dobrý v orálním sexu, který miluje.

Zájem o jeho mužství však mají především producenti porno filmů. Jonah ale všechny nabídky zatím odmítá. Tvrdí, že to není nic pro něj. Otázkou zůstává, jak dlouho těmhle nabídkám odolá.

Jonah je na svou chloubu pyšný!
Autor: YouTube.com

Autor: lena, ema
Video se připravuje ...