Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trapas: Chtěli vytetovat portrét, mají ale ostudu na celý život!

14. března 2013 | 12:00

Na památku, pro potěšení, nebo z lásky. To měli zřejmě v plánu ti, kteří šli doslova s kůží na trh a nechali na sebe zvěčnit portréty svých milovaných, nebo idolů. Jak to ale dopadne, když se to nepodaří? Podívejte se na ty nejextrémnější případy!

Tetování je věc, kterou by si měl člověk, který o něm přemýšlí, měl doopravdy moc dobře promyslet.

Nejde jen o motiv, ale i o to, komu se svěří pod jehlu. Bohužel se totiž může stát, že nezkušený člověk hledá někoho, kdo není příliš drahý a také na to většina lidí tvrdě doplatí.

Pojďte se společně s námi podívat na několik doopravdy "mistrovských" kousků!

To je na facku!
Tak takhle to dopadne, když se člověk svěří do rukou někomu, kdo své řemeslo příliš neovládá
Autor: Facebook.com

Dámy, představte si, že by váš milý přišel domů a pochlubil se vám, že si váš portrét nechal navždy zvěčnit na své rameno (a dokonce i s jménem!). Ovšem zřejmě bychom nechtěli vidět váš výraz, kdybyste spatřila toto. Dívka na obrázku vlevo je doopravdy půvabná, ovšem s vytetovanou podobiznou napravo nemá nic společného. To si asi umělec spletl a zamilovanému muži na rameno vytetoval indiánskou babičku.

Na památku, ale pro smích
Tak takhle to dopadne, když se člověk svěří do rukou někomu, kdo své řemeslo příliš neovládá
Autor: Facebook.com

To, že si lidé nechávají zvěčnit někoho, kdo náš svět už dávno opustil, je celkem běžné. Ovšem ne každý tatér dokáže dokonale vykreslit lidskou podobu! A to se stalo i v tomto případě. Babička Mona, která je zde vykreslená má bohužel kůži vytahanou a povislou jako pes Baset, místo vlasů hadí ocásky a jen s opravdu přihmouřenýma očima svému nositeli připomíná někoho, na koho rád vzpomíná.

Nejznámější případ
Tak takhle to dopadne, když se člověk svěří do rukou někomu, kdo své řemeslo příliš neovládá
Autor: Facebook.com

Tato fotografie obletěla celý svět a získala ocenění nejhoršího vytetovaného portrétu na světě. Ovšem dnes má úplně jinou podobu. "K nám do studia přišel chlápek, který mi řekl, že by potřeboval opravit kérku. Když mi ji ukázal, ztratil jsem řeč! Znal jsem ji z internetu, ale vypadala daleko hůř, než na fotce," napsal tatér z Ohia.

"Ten muž si nechal vytetovat manželku, která zemřela jen pár dní po svatbě, když začalo hořet v jejich domě. Na památku si ji nechal zvěčnit v jednom malém studiu, které bylo nesterilní a špinavé. Myslel si, že se mu to jen špatně zahojilo a tak tam šel znovu. Teprve poté pochopil, že bude chyba někde jinde."

"Jeho příběh mě dojal. Tetování jsem mu předělal a to vše samozřejmě zadarmo. Doufám, že se ti to líbí, chlape!," napsal umělec na svůj Facebook.

Více fotek najdete v galerii

Autor: Eva Dvořáková
Video se připravuje ...