Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fuj! S tímhle parfémem budete "vonět" jako mrtvola

Kdo by odolal vůni tlející mrtvoly?!
13. března 2013 | 14:30

Nejpodivnější parfémy, nejbrutálnější vůně. Taková je nabídka společnosti, která se striktně snaží odlišit od tisíců firem, nabízejících vůně plné květin a ovoce. A daří se jim to vskutku skvěle!

Nechcete zapadnout do davu? Toužíte po originalitě a jedinečnosti? Pak je nabídka amerického obchodu s poetickým názvem "Demeterova knihovna vůní" určena právě vám.

Zvláště poslední jejich novinka je určena jen pro skutečné "fajnšmekry". Limitovaná edice parfému s příznačným názvem Zombie se vyrábí ve variantě pro ženy i pro muže.

Pánská verze v sobě ukrývá tóny tlejícího listí, plísní, mechu, hub a hlíny. Zkrátka dokonale mrtvolný puch. Varianta pro dámy je zjemněna vůní usazenin ze sudu na víno.

Pánská varianta v sobě úkrývá tóny tlejícího listí, plísní, mechu, hub a hlíny. Verze pro dámy je zjemněna vůní usazenin ze sudu na víno.
Autor: demeterfragrance.com

No řekněte, kdo by odolal? Cena navíc není nijak přemrštěná. Třiceti mililitrové balení pořídíte v přepočtu za čtyři stovky, stodvacet mililitrů pak za 800 korun.

A pokud si na tuhle morbidně originální vůni netroufnete, můžete si ze široké nabídky jejich e-shopu vybrat nějaký méně zvrhlý. Mezi nejoblíbenější patří třeba ten s vůní borůvkových mufinů, marihuany, dětského pudru, prádelny či novinového papíru.

Koupili byste si tenhle originální parfém?
42,3%
57,7%
Děkujeme za Váš hlas!
107 hlasů
146 hlasů

Video se připravuje ...