Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pozor! Oblíbená barva na vás prozradí vše

I když si to neuvědomujete, volbou své oblíbené barvy na sebe prozrazujete vše.
7. března 2013 | 11:08

Jsou všude kolem nás. Ovlivňují naše nálady, i to jak se cítíme. Řeč je o barvách. Víte ale o tom, že i to, jaká barva převládá ve vašem šatníku a ve vaší domácnosti, o vás leccos prozradí?

Černá
Lidé, kteří mají černou jako svou oblíbenou barvu, jsou často umělecky nadaní a citliví. Rozhodně nepatří mezi introverty. Jsou opatrní se svěřováním podrobností ze svého života, neradi někomu odkrývají své nitro.

Bílá
Lidé, kteří mají rádi bílou, jsou obvykle velmi organizovaní. Převládá u nich logické myšlení. Ve svém životě mají dokonalý pořádek.

Červená
Ti, kteří milují červenou, žijí svůj život naplno. Jejich životem prostupuje vášeň. Jsou velmi houževnatí a vždy dosáhnou všeho, co si usmyslí.

Na rande
Autor: Archiv firem
Modrá
Pokud je vaše oblíbená barva modrá, milujete harmonii, jste spolehliví, citliví a vždy se snažíte myslet na ostatní. Chcete mít pocit, že je vše čisté a uklizené. Stabilita je nejdůležitějším aspektem ve vašem životě.

Zelená
Ti, kteří mají rádi tuto barvu, jsou často laskaví, věrní a upřímní. Milovníci zelené jsou si také vědomi toho, co si o nich ostatní myslí. Pečlivě dbají na svou pověst, je pro ně totiž velmi důležitá.

Co na vás prozradí žlutá?
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Žlutá

Je to barva pozitivně naladěných lidí, kreativců a vyrovnaných povah, co bez sebemenších problémů zvládají zátěžové situace. Rádi se učí novým věcem a nabyté znalosti sdílí s ostatními.

Fialová
Jste umělecky nadaní a jedineční. Máte velký respekt k ostatním lidem, ale pozor, občas můžete být ve svém vystupování arogantní.

Hnědá
Lidé, kteří preferují hnědou jsou dobrými přáteli, na které se i v těch nejtěžších chvílích můžete stoprocentně spolehnout. Jsou vždy spravedliví. Jde o rodinné typy.

Video se připravuje ...