Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šestiletá dívka umírá na stáří, ale baví lidi tancováním ve videích!

26. února 2013 | 13:00

VIDEO: Adalia Rose Williams trpí vzácnou nemocí, při které její tělo stárne mnohokrát rychleji, než by mělo. Snaží se bojovat s úsměvem, ale všichni ví, že se možná nedožije ani třinácti let.

Adalia Rose Williams stejně jako spousta jejích vrstevnic miluje zpívání, tanec a převlékaní se do různých kostýmů. Ale jako jednu z mála ji toto dovádění udělalo mediální hvězdou.

Na Facebooku má okolo šesti milionů fanoušků, přijímá tisíce e-mailů a do schránky se jí už nevejdou dopisy.

Nechutné reakce okolí

Přesto ale pozornost okolí přinesla i velké trápení. Na internetu se totiž rozšířila zpráva, že dívenka zemřela! A dokonce vznikly stránky typu: Adalia Rose má hlavu jako varle.

Dívka ale trpí vzácným onemocněním, kterému se říká Progeria. To způsobuje, že stárne neuvěřitelnou rychlostí, je vrásčitá a žilnatá. Obvykle se lidé s tímto postižením dožijí něco okolo třinácti let.

Tancuje na Vanilla Ice

Adalia váží šest kilo, je plešatá a mnozí si ji pletou s chlapcem. Se svou nemocí se ale pere statečně a na Youtube se svojí maminkou nahrávají videa, kde holčička tancuje na Ice Ice Baby, nebo na světoznámý song Gangham Style, čímž baví tisíce lidí. Má spoustu fanoušků, kteří ji podporují, ale i hodně odpůrců, kteří se jí snaží uškodit.

Autor: ema
Video se připravuje ...