Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlepší a nejužitečnější dárky (nejen) na Valentýna

14. února 2013 | 14:00

Obchody jsou plné plyšáků a srdíček. Ale víte, kdo naši lásku a pozornost potřebuje nejvíc? Ať už to je naše rodina, nebo někdo blízký, vždy udělá radost dárek, který potěší nejen obdarovanou osobu, ale pomůže i někomu dalšímu.

Děti v bezpečí

KappAhl prodejny, spolupracují s organizacemi, které pomáhají dětem. KappAhl daroval na konto Linky Bezpečí 65,- Kč za každý prodaný kus pyžamek, označených etiketou “Friendly”*, prodaných od října až do konce ledna. Módní řetezec KappAhl bude ve spolupráci s Linkou Bezpečí i nadále spolupracovat.

Pomoc chlupáčkům

Kočičí miska pomůže opuštěným mazlíkům, 80 Kč+poštovné. Objednávejte na www.kocky-hodonin.estranky.cz
Autor: Archiv firem
Jste milovníky zvířat a především koček? Máte doma chlupatého miláčka? Pořiďte mu například malovanou misku, jejíž koupí (60,- až 80,- Kč) přispějete opuštěným kočičkám z občanského sdružení Kočky SOS Hodonín. 

V sekci dárky naleznete i kočičí šperky, pelíšky, hrnky, pletené ponožky a další.

www.kocky-hodonin.estranky.cz/

Fitness dárek

Přemýšlíte, že začnete konečně cvičit, ale stále se odhodláváte začít? Využijte speciální Valentýnské nabídky sítě dámských fitness center Expreska.

Tasi připravila pro všechny zájemkyně, které přijdou o Valentýna do Expresky, speciální dárek – 14. 2. se při zápisu neplatí vstupní síťový poplatek, tedy zápisné 600 Kč.

www.expreska.cz

LUSH Lesk na rty The Kiss, 235 Kč,-
Autor: Archiv firem

Kosmetika s názorem

Kosmetická značka LUSH se pečlivě přináší svým zákazníkům několik novinek, které potěší každého obdarovaného, ale i toho, kdo dárek dává. 

Kupte například masážní olej ve tvaru srdíčka nebo balzám. Lush je čerstvá, ručně vyráběná kosmetika, která se tvrtdě staví proti testování na zvířatech!

http://www.lushcz.cz/

Brusinky a Jameson? Skvělá volba! Tento načervenalý drink, jako stvořený pro romantický večer připravíte snadno. Naplňte sklenici kostkami ledu a přidejte Jameson Irish whiskey 1:2 s brusinkovým džusem a promíchejte. Vložte řez citronu a poházejte hladinu nápoje brusinkami. Připijte na lásku!
Autor: Archiv firem

Opilí láskou

Za dobrý skutek je třeba odměnit se něčím říznějším! Zamilovaní chtějí svůj svátek oslavit co nejlépe, například společným večerem se sklenkou něčeho dobrého. Z Jamesona můžeme namíchat vynikající pití pro večer strávený ve dvou. Koktejl připravený podle následujícího receptu rozehřeje každého.

Ingredience: 50 ml Jameson Irish whiskey, 100 ml brusinkového džusu, plátek citronu, čerstvé brusinky.

Senza krása

Krabičky SenzaBox stojí na principu překvapení. Pořiďte své kamarádce, mamince (nebo muži své přítelkyni) zvýhodněné předplatné SenzaBoxu od února do dubna za 837,- Kč (jedna krabička stojí 289 korun). Nikdy nevíte, co vás v krabičce čeká, ale vždy to bude luxusní balíček s kosmetickými vzorky od péče o pleť až po líčení! www.senzabox.cz

Super kosmetický dárek! www.senzabox.cz
Autor: www.senzabox.cz

Autor: Eva Dvořáková
Video se připravuje ...