Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nechutné dorty: Je libo mozek, ledviny, nebo mrtvolu?

22. ledna 2013 | 06:00

Opravdu podivnou úchylkou se živí cukrářka Victoria Wilkinson. Baví ji dělat dorty, které děsí lidi. No řekněte sami: Pozřeli byste prasečí hlavu, mrtvolu, nebo obřího pavouka?

"Ahoj, jmenuji se Victoria a na zakázku peču nejrůznější dorty. Často vytvářím i sladkosti, které nevypadají moc vábně a málokdo by si při pohledu na ně pomyslel, že je vůbec možné je jíst. Ale ujišťuji vás: Všechny jsou jedlé!"

Nezvedá se vám žaludek?

Takto se představuje umělkyně Victoria na svém profilu. Proslavily ji především nechutné "dobrůtky". Její výtvory totiž nemůžete soudit podle pohledu, ale raději podle chuti. Jenomže už při pouhém pohledu se vám může zvedat žaludek a o chuť spíše přijdete, než ji dostanete!

Dali byste si (ne)chutný dort?
56,7%
43,3%
Děkujeme za Váš hlas!
206 hlasů
157 hlasů

Mladá umělkyně tyto a mnoho dalších (ne)chutných dortů vytvořila pro svoji výstavu nesoucí jméno Eat Your Heart Out, v překladu: Snězte si své vlastní srdce.

Netradiční, ale chutné

"Péct jsem začala před dvěma lety a hned mě to začalo moc bavit. Čím dál víc jsem si ale pohrávala s představou toho, že bych vytvořila něco, co vypadá netradičně, anebo co ani nevypadá jako dort," vyjádřila se ke svým dílům cukrářka.

A co vy, dali byste si takový dort, který vypadá jako vnitřnosti, plíce, nebo prasečí hlava?

Cukrářka Victoria má doopravdy talent
Autor: Facebook.com

Autor: ema
Video se připravuje ...