Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Ukažte nohy! Kraťasy jsou v módě, vyberte si ty pravé

Kraťasy
14. května 2012 | 07:42

Šortky, bermudy, kraťasy. Typů a střihů je nepřeberné množství. Nezáleží na tom, že nemáte zrovna nohy modelky. Stačí jen zvolit ty pravé. Pořiďte si na léto některý ze značkových modelů, které vám za neodolatelné ceny nabízí e-shop Italiedoskrine.cz.

Většina z nás si bez nich teplé jarní a letní dny vůbec nedokáže představit. Dají se nosit ve volném čase, do práce, ale i na večírek. Kombinovat je můžete s bavlněným tílkem, sportovní košilí i elegantní halenkou. Kraťasy jsou zkrátka nedmyslitelnou součástí šatníku většiny z nás.

Milují je akční hrdinky, oblíbily si je i zpěvačky. Rihanna, Katy Perry i Britney Spears v nich své křivky předvádí na koncertním pódiu i v každém videoklipu. Důvod je zcela prozaický. Kraťasy jsou totiž nejen sexy, ale především praktické.  

 

Odhalte klady své postavy

Kraťasy si může dovolit každá z nás. Stačí jen zvolit správnou délku a střih. Vybrat typ, který skryje naše nedostatky a odhalí naše přednosti. Polichotí ženskému zadečku.

Máte příliš hubené nohy nebo naopak plnější stehna? Pak zapomeňte na kraťasy s krátkymi nohavicemi. Ty jsou pro vás tabu! Problémové partie ukryjte do širších střihů. Pokud jste menšího vzrůstu, vsaďte na podpatky. Ty vám nohy opticky prodlouží.


Pohodlné, praktické i stylové

Chcete vypadat "žensky", ale přitom se cítit v každé minutě pohodlně? Nebo se naopak pořádně odvázat? Vyměňte sukni za kraťasy! Už nikdy nebudete muset přemýšlet, jestli je vám vidět mezi nohy, když si sednete nebo když jdete po schodech.

Dolce&Gabbana, Kaporal 5, Killah, 7 for all mankind... Vyberte si některý ze značkových modelů, které vám za neodolatelné ceny nabízí e-shop Italiedoskrine.cz.

Celou nabídku naleznete ZDE.

Komerční prezentace

Video se připravuje ...