Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdná inspirace: Barevnou kabelku nosí Claudia Schiffer i Pippa Middleton. Pořiďte si ji i vy!

12. dubna 2012 | 06:37

Co nosí celebrity, se většinou okamžitě stane velkým hitem. Když si neonově zelenou kabelku vezme na rameno světoznámá modelka Alessandra Ambrosio, začne se okamžitě vyrábět ve velkém. Jak se vám tento výrazný trend líbí?

Neonka, romwe.com
Autor: Romwe.com

Proč ne. Oživí váš outfit, učiní vás nepřehlédnutelnou. Ale myslím si, že my Češky, jsme spíš zvyklé na jiné, spíše nevýrazné barvy. Je to škoda, protože na ulicích není vidět téměř žádné oživení. Snad vás následující článek alespoň trochu potěší a inspiruje! Však barvy předcházejí jaro!

Alessandra Ambrosio (30)

Alessandra Ambrosio
Autor: Profimedia.cz

 

Svítivě zelená kabelka, asos.com
Autor: Asos.com
Modelka zvolila neobyčejně barevnou kabelku! Taška, zvaná "messenger bag" má opravdu výraznou, až jedovatou zelenou barvu. Určitě upoutá pozornost, ale Alessandru bych pokárala za nevhodně zvolené oblečení. Vytahané zvonové kalhoty a divný, batikovaný "top" k sobě spolu s barevnou kabelkou opravdu nejdou!

Pippa Middleton (29)

Pippa Middleton si oblíbila malou červenou kabelku
Autor: Profimedia.cz

Kabelka v barvě jeřabin, romwe.com
Autor: Romwe.com
Sestra slavné Kate Middleton, manželky britského prince má na rozdíl od Alessandy opravdu vytříbený vkus. Svůj námořnický outfit složila z puntíkovaných modrých šatů, červené kabelky a balerínek. Tady je jasně vidět, že ne vždy je nutné dlouho přemýšlet a složitě kombinovat, abyste vypadala dobře. Absolutně právem je Pippa Middleton považována za jednu z nejlépe oblékaných slavných žen.

Claudia Schiffer (42)

Claudia Schiffer s modrou kabelkou
Autor: Profimedia.cz

Modrá krásná kabelka, asos.com
Autor: Asos.com

 

 

Německá supermodelka a herečka je maminkou tří dětí! No řekli byste to do ní? Ne? To asi nikdo. Claudia se svým oblečením tématický vrátila do éry hippies, ale já jí za to velmi chválím. Vhodně zvolené oblečení a šátek na krku skvěle doplňují mladistvý outfit.

Mrkněte na zajímavé barevné kabelky do naší fotogalerie!

Autor: Eva Dvořáková
Video se připravuje ...