Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jako nevěsta vážila 140 kilogramů. Dnes je o polovinu menší!

28. srpna 2017 | 06:00

Američanku Debbie trápila nadváha již od dětství. Často se přejídala, zdravá strava jí nic neříkala a pohyb nebyl její nejoblíbenější aktivitou. Všechny tyto faktory vedly k tomu, že se ručička na váze zastavila na 140 kilogramech! 

„Myslela jsem si, že když jsem už jednou tlustá, nikdy se to v budoucnu nezmění,“ vypráví Debbie. Její váha se vyšplhala až na děsivých 140 kilogramů! Debbie měla doma vystavenou svoji svatební fotografii. Každodenní pohled na objemnou nevěstu ji začal tak zlobit, že se rozhodla začít se sebou konečně něco udělat.

„Bylo to opravdu ponižující vidět na svatební fotografii takovou nevěstu. Už jsem ji začala nesnášet,“ vypráví. Nejprve podstoupila bypass žaludku a pak začala s kompletní změnou jídelníčku. K pořádnému omezení množství potravy bylo nutné přidat i cvičení čtyřikrát týdně.

A povedlo se. Z obézní nevěsty se stala pohledná manželka. Debbie zhubla neuvěřitelných 70 kilogramů a nyní nosí oblečení o osm velikostí menší než dříve. Jedinou slabinou celé úspěšné akce byla vytahaná kůže, která jí zůstala viset v oblasti břicha. Té se už nešlo zbavit. Debbie tedy podstoupila další zákrok, který ji kilogramu přebytečné kůže zbavil.

 

Autor: red
Video se připravuje ...