Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tělo jako z gumy: Tento chlapec snad nemá v těle kosti!

Video se připravuje ...
Tělo jako z gumy: Tento chlapec snad nemá v těle kosti!
VIDEO: youtube.com
11. srpna 2017 | 06:00

Osmnáctiletý Yash Shah, který pochází ze Surati v Indii, dokáže se svým tělem neuvěřitelné věci. Umí se dostat do tak bizarních pozic, že lze jen těžko uvěřit, že má v těle všechny kosti.

 



Extrémně ohebný chlapec dokáže například bez problému otočit hlavu o 180 stupňů a ohýbat končetiny, že vypadají jako zlomené. Proto také dostal ve svém rodišti přezdívku Gumový muž. „Když jsem začal trénovat tyto pozice, inspiroval jsem se v televizi a na internetu,“ říká Shan a doufá, že se svými kousky zapíše do Guinessovy knihy rekordů. 

Ještě však musí překonat dosavadního držitele rekordu sedmnáctiletého Jaspreeta Singha, který také pochází z Indie a je považován za nejvíce ohebného muže světa. Ve dvanácti letech začal Jaspreet cvičit jógu a pak se dostal na dráhu „hadího muže“.

Shanův vzor je Američan Daniel Browning Smith, světoznámý hadí muž. To kvůli němu začal již v brzkém věku trénovat sám, bez pomoci ostatních. A nyní ve svých 18 letech plánuje zaútočit na světový rekord a nechat se zapsat do Guinessovy knihy rekordů. Podaří se mu překonat výkony dosud nejlepšího gumového muže světa? 

 

Autor: red
Video se připravuje ...