Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kuriózní nehoda: Muž z Indie se málem udusil živou rybou!

24. srpna 2017 | 06:00

O tom, jak dramatické může být rybaření, se na vlastní kůži přesvědčil třicetiletý Ind. Ryba mu vyskočila přímo do úst a uvízla v krku. Santosh Dash měl však obrovské štěstí, tuto neuvěřitelnou nehodu – zaviněnou náhodou – přežil. Rybí ploutve poškodily krční dutinu mladého muže, ale i tak může mluvit o happyendu.



Scéna jako z komediálního filmu. Rybář vyrazí na ryby. Podaří se mu vylovit asi deseticentimetrovou rybku. Když ji drží v rukou, ryba se smýká. V mžiku kluzké rybí stvoření vyskočí přímo do rybářových úst. Přesněji řečeno ústy až do krku, kde se zasekne. Rybář lape po dechu, nemůže mluvit, ryba v krku ho dusí. 

Jenže v tento moment zde nejsou diváci, kteří by se komické scénce smáli. Tohle je skutečný příběh a jde v něm o život. Rybář Santosh Dash dojel do nejbližší nemocnice, kde se mu lékaři ihned snažili zaseknutou rybu z krku odstranit. Ale marně.

Třicetiletý rybář musel být převezen do další nemocnice ve 200 kilometrů vzdáleném městě Bhuwaneshwar. Zdejší lékaři museli rázněji zasáhnout, použili kleště, aby tuto zcela netradiční překážku z rybářova krku vytáhli ven. Rybář měl tak ohromné štěstí, že nehodu přežil. 

 

 

 

 

Autor: red
Video se připravuje ...