Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svým hlasitým sténáním při sexuálních hrátkách rušila sousedy. Teď sedí ve vězení!

Svým hlasitým sténáním rušila sousedy. Teď sedí ve vězení
16. srpna 2017 | 06:00

Sex není nic trestného. Dokud ovšem nerušíte sousedy. Když se poprvé z bytu Amandy Warfel (25) ozvalo sténání, sousedi se jen stydlivě pochechtávali. Brzy je však smích přešel. Každou noc byly její projevy hlučnější a po několika stížnostech se staly ještě hlasitější. Kvůli tomu jim brzy došla trpělivost.

Amanda svým hlasitým sténáním budila dvě dospívající dívky, které měly pokoj za její zdí. Jejich rodiče svou vášnivou sousedku několikrát po dobrém prosili, aby se trochu krotila. Amandu to naopak vyprovokovalo k ještě většímu hluku!

A nejen to. Jejich dcerám ještě do detailů vyprávěla, čím ji milenec zrovna přiváděl do varu! Po dvou letech už tedy Tanya Saylor, matka terorizované rodiny, ztratila trpělivost a podala trestní oznámení! Argumentovala, že jedna z dcer (17) se zrovna léčí z rakoviny a potřebuje klid.

„Doktoři jí například zakázali na deset dnů vylézt z postele, musela ležet v naprosté izolaci. A chudinka celou tu dobu musela nepřetržitě snášet to její řádění!“ uvedla Tanya. Spor se dostal k soudu, který Amandě nařídil nejméně 45 dní vězení. 

 

 

 

Autor: Kateřina Rusá
Video se připravuje ...