Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dala výpověď, aby mohla kojit svého přítele. Ten věří, že mu to pomáhá k lepší postavě

16. srpna 2017 | 06:00

Američanka Jennifer Mulford má tak trošku zvláštní koníček. Svého šestatřicetiletého přítele kojí! Její partner Brad Leeson je totiž kulturista a věří, že mu mateřské mléko dopomáhá k lepší postavě. Jejich zvláštní záliba pak většinou končí sexem. 

Jennifer má pro kojení slabost a dlouho hledala partnera, kterého by mohla krmit vlastním mlékem přímo z prsu. Životní lásku nakonec našla ve svém bývalém spolužákovi Bradu Leesonovi, který byl nabídkou zaujatý a nadšeně souhlasil. Zamilovaný pár se se svou netradiční láskou svěřil celému světu v australské rádiové show.

Kulturista prý potřebuje "nakrmit" jednou za 2 až 3 hodiny. A kojení prý velmi prospívá jejich sexuálnímu vztahu. Brad navíc přiznal, že je otevřený i ke kojení na veřejnosti, ale jeho partnerka si tímto krokem zatím není jistá.

Jennifer kvůli kojení partnera dokonce dala výpověď v práci a bere různé medikamenty, aby mohla kojit nadále. Její vlastní dceři už je totiž 20 let. „Je to velké osobní pouto, velký závazek a velmi intimní. Dva lidé se stávají jedním. A který chlap nemá rád pěkná prsa v puse?“ vysvětluje Brad. 

Autor: lm
Video se připravuje ...