Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vražda, nebo nehoda? Žena se udusila při orálním sexu!

18. srpna 2017 | 06:00

Před americkým soudem stanul pětašedesátiletý Richard Henry Patterson, který byl obviněn z vraždy své přítelkyně. Při orálním sexu se totiž udusila jeho penisem. On však s obviněním nesouhlasí a tvrdí, že se jednalo o nehodu!

Richard Patterson byl zatčen v listopadu 2015 a obviněn z vraždy druhého stupně. Podle policie měl udusit svou 60letou přítelkyni Francisku Marguinez. Patterson spojitost s její smrtí nepopřel, tvrdí ale, že to nebyl úmysl.

„Byla to nehoda. Přítelkyně se při orálním sexu udusila mým penisem, protože je moc velký,“ bránil se u soudu Patterson a byl ochoten "vražedný nástroj" porotě předložit. Podle něj to bylo naprosto nezbytné, aby jeho případ pochopili. 

„Za 50 let praxe jsem se nesetkal s tím, že by se někdo udusil penisem,“ komentoval to dlouholetý soudní lékař Dr. Michael Baden z New Yorku. „Možnost, že by jí penis ucpal celý krk, však teoreticky vyloučit nelze,“ připustil. Syn záhadně zesnulé Francisky Marquinez (†60) této verzi ale odmítá uvěřit a trvá na obvinění z vraždy.

 

 

Autor: kat, lm
Video se připravuje ...