Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Posedlá plastikami: Kromě úpravy prsou a očí si nechala odoperovat šest žeber!

6. srpna 2017 | 06:00

Pětadvacetiletá Pixee Fox je opravdová milovnice plastické chirurgie. Za každou cenu chce vypadat jako její oblíbená kreslená postava Jessica Rabbit. Do úpravy svého vzhledu investovala více než dva milionny korun. A stále nekončí. Není to už ale trošku moc? 

Kromě úprav obličeje, pozadí i změny barvy oční duhovky si dokonce nechala vyoperovat šest žeber, aby dosáhla doslova „vosího pasu“ jako její animovaný vzor. V současné době má obvod pasu 35 centimetrů, ale zjevně ještě není spokojená a chce se nechat zapsat do Guinessovy knihy rekordů jakožto žena s nejútlejším pasem.

Zákrok, při kterém ji byla žebra odstraněna, ji stál přes 180 tisíc korun a provedl ji plastický chirurg Barry Eppley v Indianapolis. Takový zásah do těla je nevratný, provádí se vyžaduje-li to zdravotní stav, ale výjimečně ho lze po rozsáhlé konzultaci provést i případným zájemcům.

Bývalá elektrikářka ze Severní Karoliny ve Spojených státech ale zjevně není se svým vzhledem zcela spokojená a proto plánuje i další chirurgické zákroky. Proč dívka, který byla vždy krásná, propadla mánii plastické chirurgie, není jasné. Ani její blízcí ji dnes nemohou téměř poznat.

 

Autor: red
Video se připravuje ...