Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nepovedená plastika prsou: Žena vypadá jako po útoku žraloka!

4. srpna 2017 | 06:00

Mladá Britka Madison byla velmi nespokojená se svým poprsím. Velikost 34HH jí znesnadňovala život a poprsí chtěla zmenšit. Rozhodla se tedy podstoupit plastickou operaci. Nepočítala však s tím, jak moc se taková operace může zkomplikovat. Posuďte sami!

Den, kdy se rozhodla jít na operační zákrok, by nejraději mladá Britka vymazala ze svého života. Nedařilo se vůbec nic. Nejprve musela být operace nečekaně zrušena, potom jí byly voperovány implantáty jiné velikosti. Do rány se jí nakonec dostala infekce, následkem čehož začala Madison prožívat neskutečně bolestivé stavy. Rána se trhala a žena vypadala, jako by přežila útok žraloka.

Firma MYA, která operaci prováděla, odmítla poskytnout Madison léčbu antibiotiky, i když byla velká rána na poprsí zelená a zapáchala jako hnijící maso. Poté, co bylo nutné provést revizi kvůli infikované tkáni na poprsí, byla prý rána sešita tak ošklivě, že Madison podle svých slov vypadala jako Frankensteinova nevěsta.

Madison trpí bolestmi, a ještě se propadla do hluboké deprese. Dnes by prý raději chodila po světě s podprsenkou velikosti košíčku FF než se zmenšeným poprsím za tuto cenu.

 

Autor: pas
Video se připravuje ...