Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Alergická na manžela a na celý svět! Jak se to mohlo stát?

2. srpna 2017 | 06:00

Třicetiletou Pilar Olive z Los Angeles v Kalifornii trápilo mnoho problémů, ale nikdo neznal jejich příčinu. Mladé ženě nezbylo nic jiného než se doslova ukrýt před světem. Její tělo velmi špatně reagovalo na cokoliv, včetně vlastního manžela. Jak se tohle stalo?

Třicetiletá žena začala mít potíže před čtyřmi lety. Nejdříve se objevily problémy s pamětí, byla dezorientovaná, zmatená, měla tíživé pocity na hrudníku, bolesti žaludku a silné bušení srdce. Alergické reakce jí tak ztrpčovaly život, až žena, povoláním herečka, skončila upoutána na lůžku. 

Její tělo si vytvořilo alergii doslova na celý svět. Špatně reagovala na jídlo, pití, ale i na oblečení, na lidi, na manžela a technologie vyzařující elektromagnetické záření, jako je třeba mobilní telefon. Její zdravotní stav pořádně zamotával hlavu lékařům. Nebylo snadné odhalit příčinu tak šokujícího zdravotního stavu.

Pilar se dostala dokonce až do takového stadia, že jí jakákoliv bakterie na kůži mohla způsobit anafylaktický šok. Zlom nastal v roce 2014, kdy Pilar s manželem zjistila, že jim v domě uniká plyn. A právě tento dlouhodobý únik plynu byl původcem všech zdravotních potíží mladé ženy. Imunitní systém se kvůli tomu obrátil proti Pilar. V současné době se mladá Američanka snaží s pomocí kyslíkové terapie vrátit zpět do normálního života.  

 

 

Autor: red
Video se připravuje ...