Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Narodila se jako muž a strach z ostudy zaháněla jídlem. Před smrtí ji zachránila až operace

21. července 2017 | 06:00

Jennifer Lees to neměla v životě jednoduché. Narodila se v těle chlapce, ale už odmalička se cítila jako dívka. Za své pocity se styděla a bála se někomu se svěřit. Své trápení, které trvalo 29 let, zaháněla – tehdy jako chlapec Mark – hraním videoher a taky jídlem.

Jídlo bylo její útěchou, proto se dostala až do situace, kdy jedla zcela nekontrolovaně. Milovala nezdravá jídla z fast foodů a čokoládu. A kilogramy přibývaly. V těle chlapce vážila děsivých 140 kilogramů.

Dámské oblečení, po kterém tak toužila, si sice jako chlapec objednávala v e-shopech, ale oblékala se do něj tajně, aby ji nespatřil nikdo z rodiny, před kterou se za své pocity styděla.

Když však zjistila, že má kvůli silné nadváze velké zdravotní problémy a že kvůli svým nešťastným představám pomýšlí i na sebevraždu, rozhodla se konečně pro coming out – tedy přiznání před okolím, kým se opravdu cítí být.

Naštěstí její obavy z toho, že ji rodina i přátelé zavrhnou, byly liché a Jennifer se velmi ulevilo. Nabrala sebevědomí a rozhodla se podstoupit operaci pro změnu pohlaví.

Přiznání, kým je, jí pomohlo vypořádat se i s obezitou. Zhubla o 32 kilogramů a její postava se díky dvojité změně proměnila k nepoznání. Z obézního chlapce se stala pohledná dívka. Přesvědčte se sami:

Autor: red
Video se připravuje ...