Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Troufáte si? Uvolňující masáž mačetami je prý nesmírně účinná

Video se připravuje ...
Toto není scéna z hororu, ale relaxační masáž!
VIDEO: youtube.com
20. července 2017 | 06:00

Zní vám masáž mačetami jako nápad naprostého šílence nebo něco, co patří jen do hororových filmů? Chyba! Je prý velmi účinná a relaxační a člověk se po ní cítí jako znovuzrozený. Ale je to bezpečné?

Masáž nabízí centrum Ancient Art of Knife Therapy Education Centre v Tchaj-peji na Tchaj-wanu. Provádí se mačetami a pomáhá lidem k uvolnění, protože hrany nožů se rytmickými pohyby posunují po celém těle, včetně obličeje. Děsivě vypadající je zejména skutečnost, že mezi ostřím mačet a kůží zákazníka je jen tenký kus látky.

Majitel tohoto relaxačního centra, pan Hsiao Mei Fang, provádí tento typ masáže již více než 13 let. A má mnoho spokojených zákazníků. Léčbu, která je stará více než 2500 let a pochází z Číny, pan Hsiao ještě vylepšil.

„Masáž přispívá k obnovení buněk a uvolnění celého těla,“ vysvětluje. „Dvě mačety používáme, jelikož všechno má své dvě části, jin a jang,“ říká a dodává, že na masáž nepoužívají běžné kuchyňské nože. „Naše mačety jsou vytvořeny právě k tomuto masážnímu účelu,“ říká Hsiao Mei Fang. „Někteří zákazníci vyzkoušejí naši metodu spíše ze zvědavosti či legrace, ale poté, co pocítí její účinky, přijdou znovu a ještě ji doporučí svým přátelům,“ vysvětluje.

A jeden z jeho zákazníků dodává: „Nejdřív jsem měl pochopitelně strach, protože doma používáme takové nože k porcování kuřecího či vepřového masa a nechtěl jsem také tak dopadnout. Ale teď už vím, že je to bezpečné a velice příjemné."

Autor: red
Klíčová slova: koktejl, viral, masáž, mačety, nože, tajwan, relaxace
Související články
Video se připravuje ...