Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nehoda v dětství ho připravila o penis. Teď hledá ženu, která by ho zbavila panictví

26. července 2017 | 06:00

Nočního hlídače Mohammeda Abada z Velké Británie postihlo v dětství neštěstí. Jako malý chlapec přišel o penis a tento fakt mu značně zkomplikoval život. Lékaři z University College London však našli pro Mohammeda řešení. Přišili mu bionický penis.

Abada v šesti letech někdo při hře omylem strčil do silnice přímo pod jedoucí auto, to ho pak za sebou táhlo ještě víc než 500 metrů. Utrpěl velmi vážná zranění, zejména v oblasti stehen a genitálií, a musel podstoupit okolo 100 operací.

Mohammed tehdy přišel o celý penis a levé varle. Část pravého mu prý zůstala, ovšem on ji necítil. Kvůli tomuto úrazu močil plastovou trubkou a hlavně nikdy nepoznal sex a nemůže mít děti. Nyní mu ale dali lékaři z University College London naději, že bude moci žít jako normální muž.

S pomocí kůže a tuku z jeho ruky mu vytvarovali nový dvaceticentimetrový úd. Celý proces trval dlouhé tři roky a operace, při které byl penis připevněn k tělu, zabrala chirurgům 11 hodin.

Bionický penis zahrnuje i dvě trubičky, které se naplňují tekutinou z Mohammedova žaludku, a on tak může dosáhnout erekce. Kdyby chtěl muž svou zbrusu novou chloubu použít, stačí stisknout tlačítko napojené na varlata. Další stisk „po použití“ úd odvodňuje.

Nyní zbývá, aby Abad konečně přišel o panictví. Sami lékaři mu doporučili, aby začal co nejdříve trénovat. „Některé dámy by to jistě chtěly vyzkoušet,“ nechal se slyšet zatím Mohammed v rozhovoru pro The Sun. „Když chcete trochu akce, zmáčknete tlačítko on. Když skončíte, zmáčknete jiný čudlík. Zabere to vteřinku,“ vysvětloval nadšeně.

Autor: haj
Video se připravuje ...