Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Moje prsa jsou moc přirozená, tvrdí a chce je ještě zvětšit. Tím o ně ale může přijít úplně!

24. července 2017 | 06:00

Útlý pas a obrovská ňadra – Bunny Blaze se takto snaží připodobnit anatomicky naprosto nereálným komiksovým postavám. Její absurdní proporce jí ale nestačí. Má pocit, že její prsa vypadají příliš přirozeně, a chce si je nechat ještě zvětšit. Plastičtí chirurgové to ale odmítají udělat.

Na konzultaci k lékařům Terrymu Dubrowovi a Paulu Nassifovi přišla dokonce i pomalovaná fialovou barvou. Lékaři se vyděsili a odmítli další zvětšování poprsí provést. Podle jejich názoru je zákrok ze zdravotního hlediska vysoce rizikový a může způsobit Bunny katastrofické následky.

Bunny by si naopak měla nechat nejméně na šest měsíců vyjmout silikonové implantáty. „Další zvětšování poprsí tělo neunese. Kůže je tak slabá, že další zvětšení může způsobit, že se do těla dostane infekce. A nakonec by tato dáma mohla skončit úplně bez prsou,“ vysvětluje Dubrow.

O tom ale tato fanatička nechce vůbec slyšet. Je přesvědčena, že její poprsí stále vypadá přirozeně, což se jí nelíbí. Chce mít ňadra „umělá“ na první pohled, ještě více se tak přiblížit vzhledu své oblíbené komiksové postavy a zvýšit si popularitu v cosplay komunitě. „Stále nemám ty pořádné proporce. O mém poprsí si lidi myslí, že je přirozené,“ stěžuje si Bunny. První zvětšení poprsí absolvovala Bunny již ve svých 18 letech.

Autor: red
Video se připravuje ...