Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Pravda o Stmívání: Video dokazující, že jde o dílo slaboduché autorky

Video se připravuje ...
Pravda o Stmívání: Video, dokazující, že jde o dílo slaboduché autorky
VIDEO: youtube.com/screenjunkies
16. května 2017 | 06:00

Zajímá vás, jak by vypadaly trailery k filmům, kdyby se z vás nesnažily jen vymámit peníze za lístek do kina, ale byly k vám skutečně upřímné? Pak máte štěstí! YouTube kanál Screen Junkies totiž vytváří trailery, které prozrazují, o co ve filmech skutečně jde. S notnou dávkou humoru a ironie, samozřejmě. Podívejte se například, jak by vypadal upřímný trailer k oblíbenému filmu Stmívání.

Zvlhnou vám oči a romanticky se zasníte, když si vzpomenete na první zhlédnutí filmu Stmívání? Pak se připravte na to, že nad tímto upřímným trailerem se možná trošku zastydíte, ale rozhodně také pobavíte.

Novodobý romantický příběh o lásce mezi smrtelnicí Bellou a upírem Edwardem se odehrává mezi teenagery a je určen především právě jim. V roce 2008, kdy proběhla jeho premiéra, se z Roberta Pattinsona stala přes noc superstar a zloděj, který ukradl srdce dívkám a ženám po celém světě.

Těžko dnes soudit, zda šlo o slátaninu,nebo superfilm. Skvělým předskokanem mu byla kniha a budiž jí ke cti, že přitáhla řadu teenagerů ke čtení. Pravdou je, že hodnocení filmu dokáže vyvolat vášnivé diskuse ještě dnes. Ostatně podle autora traileru je autorka předlohy mírně řečeno slaboduchá a představitel hlavní mužské role vypadá jako gay. Jaký je váš názor?

Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Pravda o Stmívání: Video, dokazující, že jde o dílo slaboduché autorky • VIDEO: youtube.com/screenjunkies

Autor: lch
Video se připravuje ...